predstieram orgazmus

Príspevok v téme: predstieram orgazmus
muschka105

ahojte vsetci neviem vlastne co tymto dokazem, ale predstieram orgazmus v dvojrocnom vztahu uz viac ako rok. Viem ze je to viac nez dost. Najprv som si myslela ze ,,dobre predstieram lebo to nevyslo raz, dvakrat, trikrat, ale ked to nevyjde po 15 krat tak to uz nie je dobre a teraz po roku - no proste viac ako 15 krat,, viem mozno som za to ubohu ale ja takto nechcem zit cely zivot, ako by som to vyjadrila jasne- oralne ma vie spravit - a robi o perfektne, len ten samotny pohlavny styk nie je to co byvalo na zaciatku. To mam odrazu prestat a povedat ze nemam orgazmus? Poznam chlapov dobre. Dotklo by sa tym jeho ego a opustil by ma smahom ruky. Lubim ho. A pritom ma bude obvinovat te chyba je vo mne a nie v nom. Ale co ked je ta chyba v nom? Len ho proste nechcem klamat a seba uz mam dost taktiez. Co mam robit? Poradi mi niekto?

gsf

ahojte aj ja sompredstierala orgazmus ale vyše 3/4 roka!!!! lebo som si myslela že ho tým zranim a bude neštastný že .. ma nespravil... ael povedalasom si dosť nepredstierala osm ho jednoducho bolo to sice divné že zrazu som nemavala orgazmi z jeho pohľadu .. ale snažil sa o to viac... som mu vysvetlila že niektoré baby nikdy nemajú org... že musime sa viac posnažiť.. ani som mu nepovedala že som ho len predstierala!!! keď som už nedostávala org.. tak bol nešťastný!!! ale postupom času som ho dostala sme sa tak snažili a zabudli na to že mávam orgazmus naučila som sa to!:)

bublifuk

ja som tiez este orgazmus nemala, a bla, neviem co to ma spolocne s rozumom. tiez neviem ako na to, ale ked to zistim urcite ti dam vediet. chapem ze s predstieranim sa da len tazko prestat tiaz som to tak robila v minulom vztahu a viem ake je to unavne, cloveku to celkom vezme chut na sex. ak sa dokazes uspokojit len vonkajsim drazdenim (zatial) tak jednoducho naznac partnerovi nech to pravidelne zapaja do sexu a basta. daj mu najavo ze si to tak uzivas viac a urcite to pochopi. aspon kym spoznas sama seba a zistis ako na to. drzim palce.