louis vuitton

Príspevok v téme: louis vuitton
monika+íá

dobry den baby, bola by som rada keby ste poradili ako poznate pravu vuittonku cez nakup na internete. ja som nasla jednu vuittonku ktora sa mi pači, pise sa ze ma kartu pravosti, ale troska ma zarazila cena &/osemtisic tristo korun/ a to sa mi vidi na vuittonku malo. akek mate skusenosti s kabelkami tejto značky

liana

ahoj baby, tak ja nakupujem cez net vela, aj parfemy, aj kozmetiku, elektroniku, knihy... zlu skusenost nemam, parfemy su original, elektronika funguje...:) ale kedze som z BA v pripade reklamacie by nebol problem riesit vsetko osobne. napriek tomu odporucam pobrat odvahu, vela sa usetri a tovar je uplne rovnaky ako v obchode!
dobru skusenost mam napr. s hej.sk!

kitten

nie parfemi,ale kozmetiku som chcela,vies?no nikoho nepoznam co by uz kupil cize aj preto som sa bala a nekupila som no tak neviem ci skusim alebo to necham tak,.......neviem..

monika+íá

no parfemy som zatial neskusala, lebo sa bojim ze by neboli original a nemam okolo seba nikoho kto by to skusal. ty si počula ake skusenosti s nakupovanim parfemov cez net.

kitten

tak radsej ani nic nevravme teda klop klop klop aby sme neporiekli;) a co take si si kupovala oblecenie?ja som raz chcela hm teda premyslala som nad kupov kozmetiky lebo je o dost lacnejsia na nete ako v parfumerii no takych 8 skoro 10 euro rozdiel ale nakonic som nekupila,ale asi v si kupim nieco a uvidim ;)

monika+íá

aj ja som na to zo začiatku myslela, ale chvala bohu sa mi to nikdy nestalo, ze by mi niečo neprislo, alebo by som bola nespokojna, v tomto som zatial mala stastie.

kitten

monicka faaakt??objednavas z netu? ja neviem ja som to nikdy nie,zatial!neviem nemam doveru,hm mozno ja som cudna,ale nikdy ma to nelakalo,ani nie nelakalo,skor asi strach ze to nedojde a ja som uz zaplatila..

monika+íá

no v tomto vam mozem akurat tak zavidiet kedze zijem od bratislavy snad najdalej ako sa len da, takze nemozem ist na "nakupy" kedy sa mi zachce, mam male babo. takze taketo veci si riesim na dovolenkach, alebo ked mame nejaku cestu a podobne a dost veci objednavam z netu

kitten

hmm to je ten co uvadzal aj vyvolenych?taky blondavy skaredy z velkymi gulatymi ocami ?ja neviem nezijem na slovensku ;P