Tabletky na chudnutie

patulik99

Ahoj :-) ja už asi 3 mesiace uživam na chudnutie reduxs, tu som sa o nom docitala: fitnnie.sk Mala som rozne zdravotne roblemy tak som bala ze ci mozem kombinovat ale uplne vpohodicke sa moze s beznymi liekami lebo je prirodny. Alebo aj garsin je fajn len je trošku slabsi musis sa snazit dodrzovat stravu a cvicenie cize je to take menej radikalne, tiez ho mozes najst na tej stranke a je aj lacnejsi. Ale ja mam osobnu skusenost asi najlepsiu s reduxsom ved si tam moozes precitat o oboch a rozhodnut sa co ti bude lepsie pasovat drzim palcoky! :)

majkaaa

No,Miro sa vyjadril hrubo,to je pravda. Ale na jednej strane ho chápem. Mnohé chcú schudnúť bez toho,aby čosi pre to urobili a myslia si,že ak si kúpia zázračné tabletky,náplaste,preháňadlá či iné hlúposti,získajú postavu modelky. ZABUDNITE. Schudne jedine účet,nič viac. A tabletky pomôžu jedine ťažko obéznemu človeku a MUSÍ ich predpísať lekár. Inak je to hazard so zdravím. A tak isto je hazard so zdravím ak sa chudne aj napriek tomu,že BMI ukazuje podváhu.

bodybulider

Miro nema tak uplnu pravdu navyse sa vyjadruje nie moc kultivovane, ale asi mal zly den. Tu je skutocna pravda. Tabletky za teba neschudnu. Tabletky su doplnok vyzivy. Pomozu ti, urychlia tvoje ciele, dodaju potrebnu vydrz a energiu. Ale treb cvicit a upravit zivotospravu. Nik este ziadne zazracne tabletky neobjavil. Ale ak sa raz rozhodnes splnit si svoj ciel tak ti urcite vedie pomoct

megi20r

caute...vie mi niekto uprimne povedat, ci schudol z LKVB6 ???
chcem si ich kupit,ale chcem z nich aj naozaj schudnut. poradte

lostraveller

AHOJTE, PREDAVAM LIPOXAL EXTREME 39 TBL ZA ZVYHODNENU CENU 12 EUR PLUS POSTOVNE(max.2Eura)Expiracna doba 2.10.2010 Dovod predaja: Schodla som z nich 6kg za 2 mesiace a som spokojna. Zvysne tabletky rada ponuknem dalej. KONTAKT: retrossali@hotmail.com DO SPRAVY NAPISTE ZAUJEMCA O LIPOXAL. Dakujem!

A NIE JE TO PODVOD ANI REKLAMA ANI DEALER!!!

anis

Ahojte. Má niektorá z Vás skúsenosti s tabletkymi LKVB6? Snažím sa nejesť veľa po 17 hod. Ale kilá nie a nie dolu. Ďakujem