dobry otec?

Príspevok v téme: dobry otec?
lentillka

Da sa nejako zistit, aky bude vas muz otcom? Lebo ten moj sa chvali, ako dobre vychadza so sestrinymi detmi. Trochu sa s nimi pohra,, pozabava, ale maximalne na hodinu, potom uz chce pokoj. Ked sme vsak niekde, kde su cudzie deti, hlavne zivsie, hundre, ze preco nemozu byt tichsie. Ze ci sa nemozu ukludnit. Da sa aj nejako zistit, aky bude otec? Alebo to zistim az ked budem tehotna?Alebo popripade po porode? Dakujem.

miska31

Ahoj lentilka moj kym sme nemali deti tak tiež sa rad hraval z cudzimi aj dokazal nakrmit prebalit ale tiež aby to nebolo moc nadlho,a ja naivna som si myslela že ked budeme mat vlastne tak to bude ešte lepšie lebo budu jeho ale opak bol pravdou,ale to asi zavisi od muža niektory kym nemaju deti a že sa ani s nimi nestretavaju a sa im narodi tak su mozna lepsi ako ty ktory ešte kym nemaju vlastne sa stretavaju z detmi a ked pride to ich takbez zaujmu ako to bolo aj u nas žiadny zaujem z jeho stranyo malu,sam od seba si ju na ruky nezobral vždy som ho musela prosit o to ani sa snou nepohral,hovoril keby mal syna ale ajona bola jeho nie?a je jedno čo je to ale mat to rovnako rad,apotom sa narodil syn ale tak to už bol koniec medzi nami,dotoho sapridalo ešte vela inych veci a ked mal syn pol roka tak som to ukončila a som sama z detmi.To zavisi od muža,jeho dospelosti,zodpovednosti,rozmyšlani a o hodnotach v živote ktore uznava.

leerka

ja sem dam teraz odveci prispevok ale neda mi to, sice tema je o oteckoch, ale ja vam poveim aku som videla mamicku....stala v meste pred jednymi potravinami a v karicke mala dieta, niekolkomesacne....ta mala plakala , a bola celkovo neaka nervozna,a ta matka najprv po nej hulaka, aby prestala vrieskat, ze jej ide na nervy a nech drzi hubu a o chvilu ach ty moje zlatko neplac uz, mamicka ta ma rada....a tento monolog sa opakoval asi 3x za sebou, potom som uz odisla, nemohla osm sa na to pozerat....chuda dieta....

heh

hodim trosku odveci komentar,ale minule som stala v meste pri obchode a cakala na niekoho.vedla mna stal nejaky otecko s malym babom v kociku a stale na neho robil grimasy,smial sa s nim a potom sa pozeral na mna ci som to videla :D a usmieval sa jak pako :DDD cudny sposob balenia ci co to bolo :D

lenuliatko

toto som sa aj ja niekedy pytala ci je moj priatel taky oteckovsky typ.
tiez som na makko ked vidim chlapa s kocikom.okedy sa nam narodila dcerka uplne sa zmenil.ma rad snad vsetky deti ktore okolo neho behaju a kricia.nerobi si z toho tazku hlavu.ale to asi zavisi od typu chlapa.lebo iektorym chlapom vadi kazdy zvuk ked chcu spat alebo pracovat.a babatko da zabrat v noci ked place a budi sa.
ked nasa dcera nemoze zaspat a place tak ju manzel strci do sedacky a povozi v aute.o 15 minut je naspat a mala spi ako anjelik.dokonca to urobil viackrat a zavolal aj kamaratovi ktory ma dcerku ten ju tiez strcil do nasho auta a chlapi sa vozili a dieta takto uspavali.

orgi

:D neda mi to, ale spomenula som si na jedneho otecka, co som videla na prechadzke s kocikom :DD na usiach mp3, tmave slnecne bryle, kocar tlacil sposobom ze ho posunul dopredu 4metre a potom ked k nemu prisiel, tak dalsie 4 :)) bolo to uplne mile, otecko uplne mimo vo svojom svete:D

lentillka

To by bolo skvele, ked bude na makko. Velmi sa pacia muzi, ktori tlacia kocik s babetkom alebo su s malym dietatom na prechdzke a venuju sa mu, vtedy som na makko ja, je to pekne, uplne sa rozplyvam.

jajka001_

to zistis az ked sa stane otcom. ale to ze sa vie hrat s detmi je urcite pozitivne :) deti su narocne, a nielen muzi ich maju po hodinke dvoch uz dost.