Alergia na kravské mlieko

Príspevok v téme: Alergia na kravské mlieko
alicakl

Zistili mi alergiu na kravské mlieko.Lenže mi nepovedali,či mám alergiu na mliečnu bielkovinu,alebo na laktózu.Je zaujímavé,že v niektorých prípravkoch určených pre tých,čo sú alergický je uvedené,že sú bez laktózy,ale s bielkovinou a v iných presne naopak.Som z toho mimo.Neviem totiž,čo hľadať a čomu sa vyhnúť.

5qo

teda ono je to zevraj sposobene evolucnym vyvojom tym odkial dana skupina pochadza a ako sa stravovali tisicky rokov,a k tomu ze kravske mlieko je pre kravy to je sice pravda ale v stopovom mnozstve sa nachadza takmer rovnako ako soja resp sojovy lecitin. ono si to clovek uvedomy az ked sa tomu musi vyhybat a pozera sa na zlozenie vyrobkov.

5qo

to je sice pravda ze mlieko je hnus podporuje hnilobne procesy zahlienuje zanasa organizmus spotrebuva vela proelitickych enzymov a telo neni schopne sa cistit nastavaju alergie neskor tzv. "autoimunitne" choroby ked sa nerpide na alergiu a telo sa dalej zanasa lebo dojde k znizeniu imunity,taktiez sa pisalo aj o tom ze sa usadzuju tazke kovy na klboch pri konzumovani tohto alergenu. treba si uvedomit ze ked clovek zisti alergiu nestaci prestat jest ten alergen ale mozno roky sa zanasal a musi sa vycitit od toho. treba brat enzym laktaza rano na lacno a potom nejest hodinu dve.a vela zeleniny a ovocia-suroveho!! ktore nas vycstia enzymami. mohli by ste napisat aku mate krvnu skupinu,cital som ze nulky horsie travia mlieko a u nich sa tato alergia vyskytuje najviac.okrem toho ze mleiko dodava vapnik je blbost lebo neni v nom vitamin D tak neprenikne cez steny creva a vylucime ho nepouzity. mozno v lete ked chodime na slnko ho vyuzijeme ale vapnika je dost aj inde v potrave a ked nie su dobre doplnky a vitaminy a zmesy na kosti v predaji. nakoniec mlieko odvapnuje lebo je tsm kyselina mliecna a tu musi telo zneutralizovat napriklad prave vapnik z kosti-to je paradox co? mlieko je biznis statu ktory ho pretlaca kvoli peniazom ,ak bude pit vela mlieka a jest malo surovej stravy budete mat naisto alergiu na mlieko...

Habbs

Kravske mlieko je iba pre kravy.Kto ho pije nech necaka zdravie ci v blizkej alebo dalekej buducnosti.Predaj kravskeho mlieka je iba biznis.

sssisa

chcem sa len opytat alergologicka mi diagnostikovala:
Alimentárna alergia na kazein a soju
Sy nadbytku IgE
Tazka insuficiencia D3
Asthenia corporis

mohli by ste mi poradit o co vlastne ide lebo v tych cudzich slovach sa nevyznam.

[zruseny12]

IVKO
ja mam alergiu na ml.bielk.KAZEIN...zistili mi to z krvi...vynechala som vsetko mliecne atd.
posledna kontrola bola uz lepsia,ako prva...

sssisssa

ake hodnoty musim mat zvysene v krvy ked mam alergiu a ake hodnoty musim mat zvysene ked mam intoleranciu vie mi niekto v tomto poradit?

ivko111

inkalina Ti to napísala, alergia je len na bielkovinu KM, nie na laktozu. Intolerancia na laktozu je uplne niečo iné ako alergia.To že je výsledok, vôbec nie je tak jednoznačné, ale mne je to uplne jedno. Ibaže si musíš uvedomiť, nebudeš môcť nie len mlieko, ale absolútne nič čo obashuje čo i len jednu molekulu BKM, všetky akékoľvek mliečne výrobky.

alicakl

Mne to je všetko jasné.Keby som nemala problémy,tak mi krv na takéto testy asi neberú.Taktiež viem,že je rozdiel medzi intoleranciou a alergiou.Ale keďže protilátky mi vyšli na alergiu pozitívne,niet o čom diskutovať.Mne len nie je jasné,že či pri tej alergii ide o laktozu alebo bielkoviny.výsledok na kravské mlieko IgG a IgA boli pozitívne.Neviem však či sa dá z týchto protilátok prečítať,na čo z toho blbého mlieka som vlastne alergická.