rozšírené močovody

ivko111

reaktívna artritida je reakcia na niečo, najč. v tomto prípade na nejaký fokus, ak píšeš chronický zápal v mandliach, tak asi to bude teda základný problém. Asi má vysoké tzv. aslo, ale v takomto prípade fakt stafylokok nie je problém.
Vzhľadom k veku mi to trošku zaváňa aj zväčšenými nosnými mandľami, ale na krčom ste boli, tak neviem. Tie rozšírené močovody bude treba doriešiť, hoci to nebude teraz problém.Ak sú rozšírené, tak pre budúcnosť platí, že pri horúčke bude treba vyš. moč, ale to Vám určite povedali.

dinkali

Ivko, do škôlky chodila 3 mesiace, niečo odtial dovliekla, ale už od decembra nechodí. Odvtedy to vlastne trvá. Moč má úplne negatívny. V nemocnici sme boli dvakrát. Vždy vybrala antibiotiká, pustili nás domov a o niekolko dní sa to zasa začalo...Žiadna konkrétna diagnóza, len symptómy, reaktívna artritída, chron. zápal mandlí, atď.

ivko111

čiže má krčné v norme, nechodí do škôlky,chodila ? problémy sú stále alebo na krátko prejdú a potom znova ?
ako novorodenec malo sono v norme ?
má horúčky, dilatáciu moč ciest a moč asi negatívny ? Ten stafylokok asi nebude problém, nakoľko v krku ho má ktokoľvek a aj v nose, skôr to vyzerá tak že sa nie je čoho chytiť. A v nemocnici dieťa nebolo ?Ak má horúčky tak dlho a bolesti v klboch si myslím, že skôr malo byť tam na doriešenie.Ale viem zatiaľ málo z toho čo je napísané.

dinkali

Má 4 roky, už druhý mesiac má stále teploty, výsev, bolesti kĺbov. Liečia ju antibiotikami ale nikdy nič nenašli, všetko mala negatívne okrem CRP, ten má 65. Až včera vyšli výtery z hrdla pozitívne na zl. stafylokoka. Takže dostala ďalší, už štvrtý druh antibiotík. A dnes pri náhodnej UZV kontrole brucha tie rozšírené močovody. Už som z toho zúfalá... :-(