co robit...??

Príspevok v téme: co robit...??
asija

za posledny asi rok a pol sa mi podarilo schudnut nejakych 12kg. chcela by som dat dole este nejake 3 no tie nie a nie zist...jem tak ako aj pocas toho roku a pol a neviem kde robim chybu.neuznavam take diety po ktorych sa to vrati tam kde to bolo , som zastanca..radsej pomalsie ale bez jojo ef.. bojujem uz par mesiacov a namiesto toho aby isli dole vaha kolise tam kde nechcem vzdy + - kg a nic.pohyb mam, jem s mierou, zdravo...ci len cakat?kedy sa to zase pohne?

gadgetka

Vsevedka ma pravdu ... najlepsie sa chudne rano nalacno alebo vecer asi tri hodiny po poslednom jedle ... len to rano neprezen, lebo vtedy nemas vela energie ...

vsevedka

Ráno cvič "nalačno" teda ešte pred raňajkami, ale nie len nejaké preťahovanie svalov, musíš sa mierne zapotiť, môžeš predtým vypiť veľký pohár čerstvo vytlačenej šťavy z grapu, či citrána, zriedenej napolovicu vodou, to tiež pomôže metabolizmus naštartovať.Cvič aspon 20 minút.

gadgetka

Posledne kila su najtazsie ... musis telo sokovat! ... poial mas cistu" stravu, tak pomoze iba nejaka uplne nova aerobna cinnost ... zahraj si tenis, chos si zxabehat ... alebo pretanvuj na diske celu noc ( inac, tanec je jedno z najlepsich cviceni na chudnutie aj spevnenie(... jednoducho nieco, na co tvo organizmus nie je zvyknuty ...Drzim prsty!

kofolka

hmm predtym si asi papala viacej a pocas toho ako si chudla si organizmus na tento "system" zvykol, tak preto uz nechudnes. Skus trosku viac pohybu.