Záhadná bolesť

Príspevok v téme: Záhadná bolesť
nesina

Záhadná bolesť, inak to neviem nazvať. Manžel máva záhadnú bolesť v oblasti pod hrudnou kosťou, akoby žalúdok, alebo pankreas. Ale opakovane bol na všetkych moznych vysetreniach a nic (okrem refluxu, kt sa upravil liekmi) sa nezistilo. Bral rôzne lieky, ale skor mi to prislo ako testovanie, no na tu bolest nic nezabralo. Bolest sa len tak objavi a po mesiaci, dvoch niekedy aj styroch odide. Niekedy je to v lete, niekedy v zime a zvysok roka nic. Ine problemy nemava, stravujeme sa skor dietne (vyprazane, slane ci mastne jedavame naozaj vynimocne ale ani to nie je spojene s jeho bolestou). Jedine co sme spozorovali je, ze ta bolest je intenzivnejsia, ked nieco tazke zdviha, potom si ju zacne uvedomovat. Ale zase pocas celeho roka nieco zdviha, vpraci, ci doma... naozaj nevieme co to moze byt, na koho sa obratit, ako sa tej bolesti zbavit. Najviac nas trapi, aby to nebolo nieco vazne, nechceli by sme to"zanedbat".

nesina

jeho to boli skor vo "vnutri"... mysleli sme aj na zal.vredy, aj zapal... ale bol 3x na USG u troch roznych lekarov a nic, bol aj na gastroent.vysetreni 2x (tam zistili len to co som napisala), pri inej prilezitosti bol zase na Ekg, ale proste nic, je zdravy... skusime tu chrbticu ;)

house

Ak je to vacsinou pri namahe mozu ho boliet upony sliach na hrudnej kosti,
takato bolest je dlhodoba aj niekolko rokov skuste dobry mazazny prostriedok a denne masirovat napr.kostijovova mast uvidite, ze mu pomoze.No ak je to srdiecko ,alebo zuzena cieva na srdci
tak by bolo potrebne ine vysetrenie, ktore ukaze prechodnost srdcovych tepien
za pokus to stoji...ak nepomoze kostihoj
Moze to byt aj z chrbtice Alzbetka ma tiez pravdu ,takze aj masaze chrbta
najlepsi je ludovy liecitel a maser v jednej osobe to vam potvrdim sam tam chodim.

alžbeta

Ahoj Nesina, ak bol na sone podžalúdkovej zľazy a ostatné vnútorné orgány, nemusí mať až taký strach. Moja sestra mala tiež záhadnú bolesť, ale v oblasti pupka. Absolvovala všetky vyšetrenia a nič. Potom dala raz dotaz cez net na jednu lekárku a tá jej povedala, že to má z chrbtice. Dostala injekcie proti biolesti, také čo dávajú na bolesť chrbtice a zatiaľ má pokoj. Je to asi 2-3 mesiace.Možno aj on to má z chrbtice, lebo si to spomenula, keď niečo dvíha.Iba toľko.