zehlenie vlasov - ochranne pripravky

Príspevok v téme: zehlenie vlasov - ochranne pripravky
kofolka

Ahojte, chcem sa opytat, baby, ktore si zehlite vlasy, ake pripravky pouzivate, aby sa vam pri tom tak velmi nenicili, a na kolko su ucinne? (nemam na mysli pripravky, po ktorych vam to dlhsie vydrzi rovne a pod..., ale mozte spomenut aj tie)...a este sa chcem spytat ake mate zehlicky, a nakolko ste spokojne?:) popripade aj obrazok mozte najst na nete:P

salka

mala som etu, no tá mi neskutočne ničila vlasy. Aj som použ. kadejaké prípravky od kaderníka, no nepomáhali. teraz ma´m remington s 1031 a tá mi neničí už vlasy. je skvelá. ani prípravok žiadny nepoužívam. no dobr=a je ten nový fialový šampón od gliss kur. nevyrovnáva vasy, ale vlasy po vyžehlení dlho držia požadovaný tvar. ale základ je maŤ dobrú žehličku.

cheeseychick

zehlim si vlasy ale nijake pripravky nepouzivam, akurat tak po umyti taky vitaminovi sprej, co je fajn. zehlicku nikdy nedam na viac ako na 140stupnov aj ked mi tak zehlenie trva dlhsie. ked si vsimnes vtedy sa ti z vlasov nic neodpari ale pri takych 170stupnoch uz hej a to by nemalo..

kikina

Radím ti nežehli si vlasy vôbec- ja som si tým vlasy zničila, aj s použitím rlznych prípravkov-a to ich nemám niake extrémne jemné.