Cigarety,ako často fajčíte?

Nani

Ó vy oduševnení fajčiari!
A čo radosť, smiech? Miesto smiechu kuckanie a kašľanie. Pri akejkoľvek činnosti len a len myšlienky na cigaretu. Bola som otrokom tej bielej mršky.
Ak pri zapaľovaní každej cigarety budete mať výčitky kvôli zdraviu a peniazom, ak tieto výčitky budú prevažovať nad pôžitkom z cigarety, tak budete zrelí vážne sa pokúsiť s tým skončiť. A vedzte že pevnú vôľu k tomu mať nemusíte. Len ten hnev na seba a tabletky, ktoré považujem za zázrak.
A môžete mi nadávať že môj príspevok sem nepatrí, že sa tu vyjadrujú len tí ktorí majú cigarety radi. Ja ich ale rada mám tiež, voňajú mi, len si ich nezapaľujem.

alenka_maxova

nikto nikdy na mna nezazeral a ked ano, jednoducho som sla o par metrov dalej :D Fajcila som cca 5 cigariet denne, strasne mi to chutilo, dokonca vonalo. A teraz? Nenavidim cigarety, strasne sa mi to zhnusilo, neskutocne mi to smrdi...Dokonca, ked je vela dymu okolo mna, je mi na vracanie :)

z_ulik

su to uz 4roky co som prestala.prestat som sa pokusala niekolkokrat az sa mi to podarilo.no ked budem vediet,ze pride koniec sveta tak prve co urobim si zapalim.hihihi.fakt aj po styroch rokoch mi to chyba

bibba

ked na mna niekto zazera? a preco by mal? w bare je to normalne a doma si mozem robit co xcem... na zastawkach a wonku pocas chodzi sa snazim nefajcit, newyzera to boh wie ako. a nefajcim uz wela. od sedemnastich fajcim len prilezitostne. ked si wypijem, ked som nerwozna. nie kazdy den... to je super. ze samo od seba ma presla ako keby chut mat cigaretu uz od rana kazdy den...

Merlinator

Ja fajcim asi asi 10 denne - podla situacie a pracovneho vytazenia.
Prave dnes som cital zaujimavy clanok, co vsetko s organizmom tych 10 cigariet spravi. Zdroj - -odkaz odstránený-
Aj ked som presvedceny, ze fajcenie skodi zdraviu, jednoducho fajcim dalej - ale zacinam aspon uvazovat, o znizeni a postupnom zanechani cigariet.

jajka001

ja uz nefajcim len raz za cas ked je nejaka oslava a fajci sa tam tak fajcim ostosest a potom mi je zle. inak nefajcim a vobec ale vobec mi to nechyba a fajciarov - prepacte- neznasam.

Adulka

Fuj, cigarety sú jeden veľký humus !!!!!!!!!! Nikdy by som to do pusy nedala. A žena s cigaretou, to je naozaj "nádhera"..
Ale je to každého osobná vec, no ja by som si v živote tak neubližovala, chudák organizmus, keď vdýchnete ten humus do seba :-(