bolesti hlavy a srdca

Príspevok v téme: bolesti hlavy a srdca
bee

Ahoj všetci!
Mám 17 a už takmer rok mávam bolesti hlavy a srdca. Od rána ma bolí celá hlava a pociťujem tlak. Srdce cítim ako veľký balvan. Bolesti sa nedajú zaznamenať ani nedokážem zistiť čo ich spôsobuje. Jeden deň v poriadku, potom dva tri dni sa to opakuje, potom nič. Prichádzajú spontánne. Bol som na EKG a výsledky sú v poriadku, moje srdce je Ok. Doktor vraví, že je to spôsobené dospievaním. V rodine máme dedične črevné ochorenia, ak je to dôležité. Prosím, pomôžte mi poradiť ako aspoň utlmiť bolesť. ďakujem

rata

Bee, HAK je hormonálna antikoncepia. Ja v tvojom veku som mala tiež taký problém. Kvôli nepravidelnému menzesu som musela brať HAK. Keďže som mala veľmi silné bolesti hlavy musela som lieky vysadiť. Druhý problém bol v tom, že som mala aj zablokovanú chrbticu, ktorú mi napravil neurológ.

zizi

Pred časom som podstupovala opakovane vyšetrenia na srdce lebo som mala bolesti v hrudniku a pichalo ma pri srdci a každy den bolesti hlavy velmi som sa bala lebo to nie je nič prijemne doktory mi povedali že to je ok srdce je dobre a poslali ma na rengen pluc a chrbtice a tam bol maly problem moja krčna chrbtica je kriva a z toho tie bolesti hlavy a aj pichania pri srdci kriva chrbtica robi neplechu na celom tele a inak ja som velky nervak a stres človek a to je tiež nie dobre ...skus isť na yvšetrenia chrbtice a hlavne si kup magnezium to je velmi dobre na srdiečko :)

vlasta

Skus vyhladat ineho doktora.Nie vsetci maju rovnake nazory.Mne sa to moc nechce verit,verim ze su aj ine vysetrenia,pokial mas opakovane bolesti,nevahaj a nedaj sa odbit!