CITIM SA AKO LEGO:( CO S TYM?

Príspevok v téme: CITIM SA AKO LEGO:( CO S TYM?
zvonceqq

dobry den.. chcela by som sa spytat.. som mlada teenagerka.. a mam taky problem.. citim sa ako lego.. stale vo mne praskaju setky moje kosti.. uz dlhsi cas pri zuvani pocujem chrastanie v sanke.. a nedavno mi samovolne praska aj v zapasti.. a presunulo sa to na laket.. pila som aj kavu.. a zacala mi trosku trpnut ruka.. beriem antibiotika.. aaa kavu som nemala 4dni a nebolo nic. dnes som ju vypila a zase.. poradte mi proim, co mam robit s tymi kostami, lebo fakt sa bojim aj na telesnu chodit aby som sa nerosypala..:(.. mam ist k nejakemu lekarovi a podstupit nejake vysetrenia? naozaj je to neprijemne, ked vo mne vsetko pri pohybe praska..:(

Mimi323

hej, možno bude zdravšie. Ja som videla liter kozieho bio mlieka za 4 eurá, a ke´dže my vypijeme deci mlieka za týždeň, tak nám je to zbytočné. Ale bio mlieko bude určite lepšie ako klasické, ale bude asi aj drahšie. Ale tiež nie je dobré ho piť pravidelne a veľa. Načo?

CMu_Q

mlieko je zdrave, ale len to klasicke domace(keby si napr. mala svoju kravu, chodila ju past na nechemizovany porast a pod.)

dnesne mlieko z obchodu je naozaj nezdrave, pretoze kravy su chovane v betonovych stajniach, castokrat prechladnute, su krmene chemizovanou potravou, do ktorej sa pridavaju hormony, aby krava viac dojila, plus dalsie antibiotika aby v takychto podmienkach nevznikla medzi kravami epidemia, - to vsetko sa nasledne dostava do mlieka, ktore potom my pijeme.

Vravi sa, ze mlieko zahlienuje organizmus, co je pravda - vytvara podmienky pre bakterie, kvasinky a podd.... ale samozrejme plati, ze ak si das jeden pohar denne, ci v primeranych mnozstvach mlieko (ale to domace, zdrave), tak sa ti nemoze nic stat a ti len prospeje....

Adulka

Určite nieje mlieko nezdravé.. Odjakživa je mlieko zdravé.. To len už niektorí nevedia čo robiť, tak sa šíri svetom novinka, že mlieko je nezdravé. Za 5 rokov zase vedci vymyslia, že mlieko je zdravé.

Mlieko je zdravé , mňam!!! :-D

n...

a čo ak mne stále puka v panve a sekne mi tam aj ... a to boli .. a niekedy keď idem z vane tak ma ten bedrač boli:( s tým mam isť k doktorovy?

orgi

Nemusis to brat tak tragicky. Kava urcite nesuvisi s pukanim v klboch a kazdy ortoped ti povie, ze pokial ta ten klb sialene neboli, tak pukanie je normalne a ani sa s tebou nebude zaoberat. Uz som sa na pukanie v ramene stazovala viac krat a povedal, ze mam viac cvicit a posilnit svaly okolo, potom to prestane. A co sa tyka pukania v kolenach, tak to doteraz lekari nevedia presne, kvoli comu to je.

jajka001_

neverim ze to suvisi s kavou a rednutim kosti, mne takto kosti pukaju odmalicka, všade, pritom som vzdy pila mlieko a mam pevne kosti, ziadne zlomeniny (klop klop klop), myslim ze na to je dobre jest želé, na klby, ale ja to nejem...nechuti mi to
ale suhlasim s tym, ze nahradit kavu zelenym cajom, kup si caj maté, je silnejsi ako kava