Prosim o pomoc, nachytala som druha na internete

Príspevok v téme: Prosim o pomoc, nachytala som druha na internete
flavia

Prosim vas pomozte mi, som bezradna, viem, ze take temy tu uz frcali, ale nakolko je vyhladavac nefunkcny, zalozila som tuto. Dnes som uplne nahodou prisla na to, ze moj druh si pise s nejakou mladou zenou. Rozmyslala som, ze si vytvorim novy nick a budem s nim hrat tu hru, co tu zvyknu radit, ze hrat neznamu krasku a hodit druhovi udicku. Lenze, ja nechcem citat, co by o mne popysal, keby som mu davala nachytavacie otazky, proste asi by som sa povracala. Vzdy sa bil do brs, ze on na taketo zoznamka nie je, skor mu dokazem odpustit, keby niekde bez citov zahol, ale toto boli. Trasu sa mi ruky a je mi zle. Povedala som mu, co som nasla na nete, zatlkal, potom, ked som povedala podrobnosti, tak sa priznal a cely den sa so mnou nebavi. mame dve deti, prosim poradte,co mam robit.

kolegyna

moj kolega je na tom trocha inak ako tvoj druh. deti nema a zenaty nie je. ma uz vyse styridsat rokov, vyzera vsak na menej. stale cvici, dba o seba. je velmi sarmantny. pozname sa uz par rokov, nepamatam sa, ze by niekedy mal rozpracovanu iba jednu zenu. vzdy spava s viacerymi. zoznami sa s nimi na zoznamke cez internet. neviem, ci je taky dobry v posteli, lebo ja som s nim nespala, ale vsetky tie baby sa do neho zalubia. on sa im po case odmlci a vzdy ma v zalohe nove. je neuveritelne promiskuitny. raz mal uz aj kvapavku, hoci si dava pozor a pouziva prezervativ, hlavne aby neurobil dieta. parkrat sme spolu na tuto temu debatovali, on sa nikdy nechce zenit a toto mu vyhovuje. mal aj vazne vztahy, ktore vyzerali na spadnutie, ale aj tie zeny vzdy podvadzal. sam tvrdi, ze jedna zena mu nestaci a robi to tak uz dlhe roky, od svojich 17-tich. pritom tie jeho postelne partnerky vobec netusia, ze ma popri nich aj dalsie. vsetky si na chvilu myslia, ze aj on ich miluje a ze z toho vztahu bude nieco vaznejsie. po case ale kazda vytriezvie, lebo ked to zacina naberat obratky, on sa odmlci a vztah sa skonci. osobne si myslim, ze promiskuitnost je muzska vlastnost. vidim to aj na inych kolegoch. su zenati, maju deti, a pritom snoria na vsetky strany kde by aku zenu pretiahli. asi si netreba robit iluzie. raz mi jeden gynekolog povedal, ze verny moze byt iba inpotent. strasne!

flavia

lenze pri tychto virtualnych laskach to malokedy neskonci zivym kontaktom. a poznam zopar chlapov, ktori sa tak zalaskovali, ze odisli od rodin.A zeny na zoznamkach, to su riadne potvory. Vedia si chlapa omotat okolo prsta, ze ten sa uz tak rychlo nespamata...

jaja_

flavia, zamyslela si sa vobec nad tym, co si napisala???....odpustila by som mu, keby zahol naozaj!!!!...to nemyslis snad vazne? zamysli sa nad tym, co je horsie, virtualne vyznania, alebo skutocny sex so zenou???...viem, mozno si povies, pre boha, zenska , co to pises...ale porozmyslaj, mate spolu deti, kam sa vytratila vasa laska, nedala si mu aj ty podnet trosku na to, aby tam zasiel a hladal uspokojenie v naruci inej zeny???
mozno ma teraz za tieto slova odsudis, ale som predsa tiez zena, a nemam uz davno 18, som vydata a mame pekny vztah s manzelom...a myslim, ze muzovi sa zena musi venovat, aby nedostal sancu na to, co robi tvoj druh..prajem vela sil, aby sa to medzi vami vyriesilo

flavia

emka31, xyz - urcite by ste mu to takym sposobom nevratili, na to treba mat povahu :-), lahko sa to pise, ja som asi sibnuta, ale keby sa ma nejaky cudzi chlap len dotkol, tak mu strelim, takato som ja uboha netykavka :-(

janiča

len zo zvedavosti-ked sa s tebou nebaví,tak to skus aj ty. nebav sa s ním!!! ale ani mu nevar,neper,nenakupuj,neuprac po nom... ale najprv sa musis rozhodnut,či to zvladneš dlhšie ako on,inak to nema vyznam. ver mi,toto pomaha,ak je šanca na nejaku zmenu,ale byva to tažké,dlhé a nepríjemné.DRŽIM PALCE!

janiča

chlapi su sice zvlaštny,ale su na svete aj takí,ktorí stoja za doveru.načo ti je chlap,ktorý s tebou nekomunikuje?
partnera mame aj na to ,aby sme mali oporu,niekoho komu možme doverovat a vždy si pomahat. to nie je len bla-bla-bla...
ono to tak naozaj musí fungovat,inak treba hladat iný-ten pravý vztah,ale najprv najdi sama seba.
najdi svoje priority v živote a nehladaj,prečo to nejde. vždy to ide!!!

flavia

to je najhorsie na tom, ze uz boli ine situacie, netykali sa nevery ci zien, ja som napriklad nieco spravila - nenapadne ma prave nic a on sa dokazal aj pol roka so mnou nebavit. proste je tak tazka povaha a ja naozaj nemam kam ist. NAOZAJ. Pritom som kocka, urcite by som si nasla aj zajtra niekoho, ale naco...bude taky isty. Neverim uz muzom ani nos medzi ocami.

xyz

flavia ty si ho nacapala s inou a este si mu to aj odpustila? ako vobec ta nechapem,preco mu to nevratis tym istym sposobom, co robi on tebe, ved to je chore,ako mozes byt s niekym, kto ti toto vystraja a urcite si s nim len kvoli detom a ze sa nemas kam odstahovat, keby ste sa rozviedli, ale toto nie je dobre riesenie, ja by som na tvojom mieste trtkala prvu ligu, nech vie, ake to je!!!!!!!!!