Prve stretnutie s jeho mamou...mam riadne stresy :)

Príspevok v téme: Prve stretnutie s jeho mamou...mam riadne stresy :)
smejka

Terajsi priatel nie je moj prvy. pred nim uz boli traja. S ich rodicmi som sa zoznamila nahodou alebo len tak sme prisli k nim a predstavil ma rodicom a ja som to riesila tiez tak. Ziadne zdvorilostne vety, kvety ani nic podobne - ved mam len 17 podla mna netreba okolo toho robit vedu. Aaaale...terajsi priatel mi povedal, ze jeho mama by chcela aby som prisla na nedelny obed, ze sa zoznamime a tak...mam riadne stresy, bojim sa, ze sa jej nebudem pacit, ze urobim nieco nevhodne...vobec neviem odhadnut co ako ked ju neppoznam. Okrem toho co by som mala priniest a co obliect? Prosim poradte mi co to mate za sebou... budem velmi vdacna :)

kjarin

Myslim, ze by si bola zbytocne na smiech, keby si si dopredu nastudovala napr. nieco o ažurovom vzore a snazila sa viest konverzaciu s mamou, ktora je majsterka na rucne prace. Alebo doma sa trapila s kolacom, ak nie si prirodzena gazdinka.

Asi najprirodzenejsie by boli rifle, tricko s kratkym rukavom, jemnu bizuteriu alebo striebornu retiazku, neohryzene nechty. Dones bonbonieru, kde su aj bonbony z horkej cokolady. Hned ju otvorite a ak by nahodou chudla, horku cokoladu moze :) Kava sa tazko vybera, kazdemu chuti ina a kvalitne su aj drahe. Normalne sa porozpravajte o tom, z coho ides maturovat a tak. Bezne (slusne) temy mladych ludi.

Dufam, ze to dobre dopadne, napis, ako si to zvladla. Drzim palce :)

bibii

neboj, nepoklada ta za buducu nevestu, a kedze mas 17 rokov nic od teba neocakava. len chce mat trochu dohlad na synom.
Ziadne chichi chi , skor viacej vaznejsia, nech ma mater pocit, ze si seriozna mlada osoba a jej syn, ze je v "dobrych rukach" (myslim to dvojzmyselne.
Sama mam syna, ktory mi dobrovolne predstavoval vsetky svoje frajerky a musela som sa casto smiat, ako sa tvarili, len aby zanechali dobry dojem na mna. Bolo mi to fuk, pretoze som hned vedela, ze je to 5., 7., v poradi a budu dalsie. Ale na druhej strane som bola rada, ze mam prehlad, koho ma. Akurat co by som si nerada videla, keby mala nejaky pircing, tetovanie, skeanhead, vulgarna a pod. Vsetko ostatne bolo a je pre mna nepodstatne.
Tot moj nazor, neboj sa, ona uz vie o tebe dost... a na druhej strane si vaz, ze sa o teba zaujima, ze si vazi priatelku svojho syna.

kiki na

Podľa mňa je hlavne dôležité aby si neprišla zmachlená ako niaka lacná ehm:) Skôr niaky prirodzený makeup- špirála a niake zemité očné tiene, prípadne ešte lesk na pery. Oblečenie hlavne nie niake vyzývavé lebo si o tebe tiež môže pomyslieť:)... žiadny maxi výstrih, skôr decentný.... a tiež neodporúčam červené doplnky, resp. nič červené, lebo veľa starších dám si červenú spája s vášnou a sexom, vlastne si s tým spája skoro každý:) Správaj sa milo, ale nie niako umelo a nemusíš sa usmievať za každú cenu aby si nevyzerala silene. Snaž sa zapájať do debaty a trefnými či vtipńymi poznámkami si môžeš získať sympatie:) Určite sa spýtaj priateľa že čo ju zaujmá .... nie je naškodu keď nájdete spoločnú reč:) ale musím sa opakovať.... HLAVNE BUĎ SAMA SEBOU!