NuvaRing

fooper

aniz, je pravda, že niektorí muži (uf, prečo mi to spojenie znie tak hromadne?:)) pri sexe NuvaRing cítia, no prevažne sa im to páči, niečo také malé, čo im tam "zavadzia":) a závisí to od viacerých vecí, nielen zavedenia krúžku, ale aj polohy pri sexe, dĺžky:)). Hmm a ak máš dobrého gynekológa, tak by nebolo na škodu spýtať sa aj jeho, ale ak myslíš. No podľa mňa sa tvoj partner snáď vyjadrí sám, držím palce.

aniz

Včera som si krúžok zaviedla prvý krát. Neviem si ho zaviesť hlbšie, tak dúfam, že to stačí. Cítim ho ale trochu v podbrušku, možno je to ale v psychike, pretože keď na to nemyslím, neviem ani že ho mám. Zatiaľ vedľajšie účinky nepozorujem, možno neskôr. Skôr sa obávam styku, či ho nebude cítiť.

cica007

som sa troska sekla:) no myslela som to tak ze ked ho po tych troch tyzdnoch veriem tak potom mam cely tyzden pauzu ci si ho znova zavediem v prvy den menstruacie? a ako som chranena vtedy?

cica007

no ja tiez uvazujem nad pouzivanim nuvaringu...len som troska zmatena z toho pouzivania..tri tyzdne to mam a potom tyzden nie? ci ked si ho vyberiem tak potom nasledne v prvy den menstruacie si ho vyberiem? baby poradte...piste na mail :) diki :)

aniz

Áno, to nehovor ani zo srandy. Tak dúfam, že ja tak nedopadnem. :-) Od budúceho týždňa začínam, tak dám vedieť.

severanka

na škole mám jednu babu, ktorá hneď v prvý mesiac použitia NuvaRingu otehotnela, už má takmer ročného syna... ale myslím, že asi spravila nejakú chybu, pochybujem, že by to bolo také nespoľahlivé