Chodíte na pedikuru?

Príspevok v téme: Chodíte na pedikuru?
erika199

Ahojte! Chystám sa na pedikuru prvy krat a chcem sa spytat ake upravy chodidiel tam prestne robia? Ja by som potrebovala skor nejaku liecivu pedikuru, lebo mam chodidla uz v katastrofalnom stave. Neviem ci som dostala nejaky pliesen v plavarni alebo co to je ale mam take biele flaky medzi prstami na nohach a na pätach ako keby som sa dlho macala vo vode. Nevykopnu ma ked tam pojdem s takymi nohami? Strasne sa za to hambim a neviem kde mam s tym ist..Poradte mi prosim!!

muskamala

Já som tiež vyskúšala samozlupovačky, super vec, nie je drahá, nemusíte nikam cestovať a ani čakať na termín. Som z malej dediny takže sa mi takéto niečo hodí.

pedikerka 17

yourfoot....Navyše je tam také riziko chytenia nijakej krvou prenášanej choroby v prípade žeby vám do kože zarezala niečim ako pri pircingu či tetovaní že niečo chytíte.....vážne ???robim skalpelom na jedno použitie všetko dezinfikujem a čistím mam kontrolu z hygieny ....možem sa opýtat kolkokrat ste bola na pedikure ??ja mam vo svojom salone čisto ako na operač.sale pred operaciou... pri pedikure nejde len o očistenie stvrdn.paty...je to o relaxe a o tom že aj ženy si zaslužia aspon hodinu dve pre seba mesačne....

topkrasa

Ja doporučujem samozlupovacie ponožky so slimačím extraktom, ty sú podľa mňa najlepšie, pretože sú aj hydratačné . Bola som s výsledkom veľmi spokojná, sa mi pozdavaly lepšie ako s papajou.

schlegel

To tu opisujete ako by ste samozlupovačky objavili teraz. Stará vec! Používám už 3 roky. Žijem v Nemecku a tam to bolo hit vtedy. S výťažkami s papáje sú najlepšie . Mám ich stále v zásobe a keď potrebujem ,alebo nemám čas použijem.

Doktorfazula

Strednestatisticka Slovenka urcite nevie co to je pedikura. Pre strednestatisticku Slovenku je potrebne mat navarene, pozehlene, upratane a podobne. Preto s takymi sliepkami maju slovenski chlapi smolu a posraty zivot.

lilianagbel

Objednala som, prišli a som vcelku spokojná!! Pedikura vydržala na moje pomery dlho. Budem opakovať až bude treba.