Gabinina kniha:)

mmA

ku Gabikinej knihe len tolko , ze je vazne skvela...vzdy ked sa citim horsie , sama , alebo podobne , chytim ju do ruky a citam a znova a znova... hlavne pasaze v ktorych sa vidim...ani neviem preco to robim..no robim ....stale ju mam v kabelke pri sebe, asi to vyznie divne no je to taka moja ,,biblia,, ...
myslim ze jej vazne patri jedno velke Dakujem :)...

Palinnna

Ahojte! Ja som knihu ešte nečítala, ale chystám sa... (i keď sa trošku aj bojím, dlho som sa nevracala k tým pocitom... a nepripomínam si často, aké to bolo zlé a čo som počas PPP robila :)) Jedno je však isté na 100% - Gabina mi veľmi pomohla, bola tým najpozitívnejším vzorom, ktorý som chcela nasledovať! Keď som si čítavala jej blog a videla, že má krásnu rodinu, aj ja som chcela mať niečo podobné! Uvedomovala som si, že to nepôjde, ak budem nasledovať ppp-čkárske koľaje, tak som s tým sekla. Vďaka Gabi!!!

TrdloXY

sekrita...vies,praveze toto je seriozny a vazny problem...ano mozme si za to sami..ale vsetko ma svoj pociatok..u kazdeho to je nieco ine...keby si bola na mojom mieste neviem ci by si vyskakovala...nevies co preziva taky clovek..co sa mu odohrava v hlave tak laskavo neodsudzuj....

sekrita

Toto podla mna moze robit iba clovek, ktory si nevazi sam seba. sebanicenie. a nedostatok serioznych problemov. keby ste ochoreli na rakovinu, iste by ste si nepchali ruky do hrdla, lebo by sa vam otvorili oci. Chodte do afriky a uvidite, ako tam umieraju deti, lezu po nich muchy a strasne rady by sa niecoho tie deti najedli, ale nie je co. A vy si strcite prsty do hrdla. Potrebovali by ste sa prestat koncentrovat na vas, aj tak na vasu postavu nie je nikto zvedavy, je to len vo vasej hlave vsetko.

TrdloXY

Kniha je perfektna.ako kazda od ewitapress..bola som zwedawa..aj ja som mala,alebo mam bulimiu..hoci som nedosla do takeho stadia ze by som bola wychrtla..dokonca som sa ani tak riadne neprezierala..ked som si knihu precitala uwedomila som si wela weci..prisla na mna tiaz toho celeho a pri slabej chwili som to powedala priatelowi.welmi sa mi ulawilo.teraz chodim psychologicke..ciastocne pre moju slabu psychiku-to je hlawny dowod pre tych co nic netusia..ale hlawne pre chorobu..zatial sa mi dari..ale wiem ze hockedy mozem zlyhat..uz to bolo tak ze taky rok som bola w pohode a wratilo sa to znowu..proste som zlyhala..a teraz sa bojim ze znowu zlyham..hlawne koli nutkaniu wracat po kazdom jedle..