Chvenie srdca

Matthew

Aj mne sa to občas stáva cca raz do mesiaca a je to nepríjemné :/ Ako keby srdce sa strašne rýchlo rozbúchalo a naprázdno... Trvá to len niekoľko sekúnd ( 3 - 5 ) ale stále ma to vydesí... Stále sa zľaknem, či nedostanem fibriláciu, alebo zástavu srdca :/ Dúfam, že to prejde.

RNG

To ma mnoho ludi, docasne, moze to byt sposobene nedostatkom roznych mineralov(Ca K, Mg) alebo vitaminov B, najma "nevitaminu" B-4 (adenosine) ktore si vraj telo vytvara, ale zrejme u niekoho obcas nie v dostatocnych mnozstvach a ten je nevyhnutny na zlozku pre vytvaranie energie, adenosine triphosphate(ATP) v kazdej bunke, toboz v bunkach srdca, kde sa mina extremne vela energie, hlavne pri zvysenom tepe z nervozity alebo hyperventilacie.

Pista 22

Dobrýden už od rána ako som vstal citím čudné chve nie pna srdci čo to môže znamenať? Od čoho to môže byť. Teraz som nedávno som bol na EKG a nič mi pani doktorka nezistila iba že mám resperačnú arytmiu. Mávam niekedy vysoký okolo toho 90-100 úderov a potom keď to prestane cítim také chvenie na srdci. Nemáte s tým nekto skúsenosti?

house

Nemusi to byt hned srdce, to by ukazalo EKG, moze to byt nervoveho povodu vegetativne nervstvo, ja osobne som to mal a pritom som si meral tep a tep bol v poriadku,len pocit som mal ako by mi chvelo srdce.Skuste si sledovat vtedy tep ,ci aj on sa meni.