po Gynekologickej prehliadke

zjuzika

presne ako napisala alz.-bee, na vzrusenie ani nepomyslis, ved na tom ani nic vzrusujuce nie je a kedze si este panna, tak sa vysetruje cez konecnik prehmata ta tade.... a on sa ta sam opyta,ci uz bol sex alebo nie....

alz-bee

cenrinka: ver tomu, ze ked tam budes lezat s roztiahnutymi nohami, tak na vzrusenie ani nepomyslis. A to, ze si panna sa ta bude pytat. A kedze si panna, bude ta vysetrovat cez konecnik. Na vaginu sa ti iba pozrie-trochu roztiahne prstami aby videl, ci nemas zapal pyskov napriklad.

cenrinka

ČAWTE baby, ja mám iba jedinú otázočku... Chcela by som ísť na svoju prvú gynekologickú prehliadku, ale mám strach, že keď sa ma dotkne tam dole, tak sa vzruším.. lebo no povedzme to na rovinu, myslím, že som veľmi citlivá... Inak to že som panna mám povedať sama od seba, alebo sa ma to spýta?

.....

lurina....ty sama asi nevieš, či si bola panna alebo nie?? Myslím, že si niečo také sama písala. (možno ste sa s priateľom trochu "hrali" - ešte to tam nemáš rozchodené). Pri vyšetrovaní ti lekár zrkadlami viacej roztvoril pošvu, trochu ťa mohol natrhnúť, preto krvácaš. Určite ti nespôsobil katastrofálne problémy. Netráp si svoju hlavičku, je to všetko OK, pindulka sa ti dá do poriadku sama...dilemu o panenstve nechaj tak.

modrooká

lurina ano,to je bežná vec.Ja mám doma viac kníh s tematikou pre ženy.Všade sa o tom píše že tym vyšetruju.Vlastne poznám to.Mám 11 ročnu dcéru aj 8 ročnu veľakrát som bola vyšetrená.Na preventívnu pravidelne chodím,pritom ked mám nejaku sťažnosť tak tiež idem.Spoľahnem sa na moju gynekologičku a zbytočne neriskujem.Nechodím do Zámkov,ale ked sa tak rozhodnem necestujem toľko za mojou,tak sa dám nahovoriť na Langovu.Veľa žien k nej chodí z našej dediny.Výtok slabý som mávala aj ja niekedy po vyšetrení.Niekedy ma aj upozornila možno trošku budem krvácať alebo špiniť.Pritom nikdy nebyva surová ked vyšetruje moja.Tak jemne robi ako len môže.Nie je to nejaká katastrofa u gyn.Radšej idem k nej jak zubárke.Pritom aj tam treba.

sandy21

ak nie si panna, vobec nie je v poriadku, ze po prehliadke krvacas. ak ta lekar nevysetroval nejako surovo, nie je absolutne dovod na krvacanie

ika.

ja krvacam po prehliadke skoro vzdy. niekedy len trochu niekedy tak slabo aj 2 dni. doktorka ma vzdy potom na to aj upozorni, ze mi bude tiect trocha krv. takze je to OK a asi aj dost individualne.