Nerovnomerne chudnutie

Príspevok v téme: Nerovnomerne chudnutie
businka

Ahojte,

bola by som rada, keby ste mi napisali vase skusenosti.

Pravidelne cvicim, kazdy druhy den vo fitku. Cvicenie pozostava hlavne z kardio strojov, hlavne stepper, pas a bicykel. Mam znacnu nadvahu, pri vyske 168cm vazim 86kg, pricom som uz schudla zo 105kg. Moj problem pozostava v tom, ze sice chudnem, ale nie rovnomerne z celeho tela. Brucho zaostava. Da sa tomu nejako pomoct? Napriklad mi to prekaza na obleceni, ked v oblasti bokov, zadku a stehien su mi nohavice volne a v pase ma tlacia. Neviem preco je to tak, ale bola by som stastna keby sa mi podarilo dat dole centimetre aj z brucha. Vie niekto pomoct, poradit? Dakujem.

noki754

nič si z toho nerob, že chudneš iba z určitých partií.. je to tak,každému spaluje iná časť tela rýchlejšie, či pomalšie..ja to nemám vyvážené, začala som chudnúť z vrchnej partie a zadok a stehná pojdu dole ako posledné..bud trpezlivá..to príde

slecna.a

Ahoj Businka,
kazda zena ma iny typ postavy,niekomu ten tuk nejde dolu z brucha,niekomu sa zase viac drzi na stehnach a zadku.Vykasli sa na rady typu cvicit vela brusakov.Precvicuj hlavne velke svalove partie ako su stehna a zadok,tym spalis najviac a tuk sa pali rovnomerne z celeho tela. Je zbytocne sa trapit 100vkami brusakov.Ak sa vydrzis zdravo stravovat,tak to pojde dolu aj brucha,len ako sa zda u teba az naposledy:-)

suzen_

a vo fitku neprecvicujes aj ruky?aj ostatne?

podla mna treba recvcicovat cele telo kedze si aj z vysokej vahy isla..aby sa telo pekne spevnovalo..

suzen_

no myslim ze nepomozu..

je velmi vela cvikov co sa daju cvicit na brucho aj na cele telo..ale treba najskor upravit stravu a potom to uz pojde

a nemas to brucho len nafuknute?

suzen_

brusaky treba cvicit aj spravne..ten co urobi 200 brusakov prd mu to pomoze..ale ten co spravy 3 serie dajme tomu po 20 a poriadne pekne citi na bruchu take napatie, tak prave z toho bude vidiet vysledky..

a ked cvicis vo fitku tak tak ti neporadia?ved povedz aky mas problem a spytaj sa skusenejsich =)

businka

No cvicim aj brusaky, myslim ze dostatocne, ale skusim este viac. Ako ono to ide aj z brucha, ale ovela pomalsie ako z ostatneho tela.

Kolieskove korcule zial nemozem vyuzivat, nakolko mam denglave kolena. Nad kalanetikou porozmyslam, ale myslim ze ked chcem ist dole z vahou, mala by som sa venovat hlavne kardio strojom nie?

bon

skus si zacvicit kalanetiku, alebo mne priatel stale tvrdi ze najlepsie su kolieskove korcule, tam hybes so vsetkym, ja s tym teraz zacinam, tak dufam ze to pomoze,....., a s kalanetikou som volakedy velmi pekne schudla, vyformovala sa mi postava, a aj ked mam teraz nadvahu, tak ju nemam taku no neviem to vysvetlit, taku rovnomernu,drzi si ten tvar...., tak snad sa mi podari schudnut takto teraz...

sweet_lolitta

businka> jasne ze v pohode schudnes aj z brucha, ale musis cvicit brusaky :) a hlavne precvicovat cele brucho, v posilke mas na to vela strojov.