Svrbenie a štípanie

Príspevok v téme: Svrbenie a štípanie
katarína-

už 3 dni mám medzi tým ako sa ciká a vchodom do pošvy svrbenie a štípanie. vo vnútri pošvy nie. natieram canesten kremom ale nepomáha. myslíte, že sú to kvasinky? neprejavujú sa tie tým, že je to aj vo vnútri pošvy? a zajtra idem na služobku na týždeň, tak k doktorovi sa nedostanem. čím sa mám natierať? dakujem .

Karina

Kaja potom uz len vyskusat ineho gynekologa. Ja som pred polrokom zmenila gynekologicku, ta mi spravila hned testy na ureaplazmu a neviem este na co, a cuduj sa svete, pozitivne. Moj predchadzajuci gynekolog mi stale opakoval, ze som v poriadku a ze sa mam vyhybat bazenom a udrzovat si spodnu cast tela v teple. Ze len prekonavam obcas nejake mykozy. A ze si mam kupit Canesten, dostala som recept na vaginalne tabletky a dovidenia. Myslim si, ze ked sa ti problemy vracaju, tak to uz nie je sranda a treba sa preliecit poriadne.

kaja2

Dobrý deň, mám taký problém. Mám 18 rokov a s priateľom žijem už asi rok a pol intímne. Asi po 3/4 roku ako spolu intímne žijeme ma to pri sexe začalo bolieť. Bola som s tým u gynekológa ten to uzavrel tým, že máme používať lubrikant a zmeniť polohu. Po 2mesiacoch som mala ísť k nemu na kontrolu. Tesne pre kontrolou som mala menzes a v strede menzesu som mala strašné svrbenie, ktoré pretrvávalo až do kontroly. Doktor mi vzal ster a preventívne mi predpísal také jednorázové tabletky. Ja som si mala dať 1 a partner 1 a po 2týždňoch som mala zjesť ešte jednu. Keď som si volala na výsledky doktor mi povedal, že mi zistili plesňové ochorenie a či ma to ešte svrbí. V tom období ma to už nesvrbelo, ale asi po mesiaci to začalo znova. Teraz ma to bolí pri pohlavnom styku ešte viac resp. ma to štípe a potom svrbí. Používali sme kondóm, lebo ja antikoncepciu brať nechcem. No už sa to nedá vydržať. Viem, že by som mala s tým ísť ku doktorovi, ale načo keď mi stále povie to isté a povedal, že on mi ináč pomôcť nevie. Poraďte mi prosím.