Dlhšiu dobu som chorý, neprechádza to.

Príspevok v téme: Dlhšiu dobu som chorý, neprechádza to.
dexter

Dobrý deň. Pred pár mesiacmi som prechladol. Možno to bola chrípka, proste bežné. Avšak doteraz som sa z nej úplne nevyliečil. Ráno keď vstanem, pociťujem v hrdle akoby som bol chorý. Cez deň to cítim len troška, najhoršie je to ráno. Ešte horšie je keď sa večer kúpem, tak na druhé ráno to cítim najviac. Ráno mám tiež niekedy zapchatý nos. Niekedy si preto vstreknem nejaký sprej na nádchu. Nemôže to však ísť donekonečna preto chcem radu ako to úplne vyliečiť. Myslím si že ma to pomaly vycuciava a som možno trocha menej energický. Mám isť kvôli tomu už k lekárovi alebo sa to dá v pohode vyliečiť doma. Ďakujem za odpoveď.

kamoska

ifka1.....zabudla som napísať, že ide o pľúcne chlamýdie, a tie s promiskuitou nesúvisia:-) tie sa dajú chytiť napr. aj v práci, ak tam máš klimatizáciu....

ifka1

nie vsetci lekari su lenive svine.ludia su promiskuitni,ozieraju sa, fajcia,obzieraju.totalne si zhumpluju zdravie, potom idu k lekarovi a tu ma mate,liecte,je to vasa povinnost.inak sa budem stazovat.ludia si za 80% chorob mozu sami.pliesne a chlamydie ma urcita skupina ludi. :-) pekny zbytok dna.

kamoska

ja som bola na tom rovnako, navyše som vybrala 2 rôzne antibiotiká a nezabrali, a potom som si dala urobiť krvné testy a povedali mi, že mám chlamýdie a prekonanú mykoplazmu. Choď k lekárke a nadrzáka jej povedz, že chceš testy, máš na to nárok. Lebo lekári sú lenivé svine, tak takéto testy nerobia. Potom mi lekárka nasadila 3 dávky SUMAMEDu (3 dni tabletky, 3 dni pauza)čiže 18 dní a bolo po probléme.

hm

môže bať aj chlamydia alebo mykoplazma,. ked to cvitiš v krku.. kup si propolis a pár krát vypi trošku(20-30 kvapiek) rozpustenú v tekutine, zaberá takmer okamžite a lepšie ako ATB.

pre istotu by som propolisovú tinktúru brala aspoň 5-7 dní 2-3 x denne v 3 dcl tekutiny.

[zruseny12]

moze to byt aj oslabena IMUNITA...

aby si sa lepsie citil/a
skus pit -
-zihlav.caj tyzdne najviac/
-caj zo SKOROCELU KOPIJOVITEHO/na odhlienenie,cisti krv.../
-na unavu je velmi dobry aj caj z KOSTIHOJA...

pozri si v google -ZDRAVIE Z BOZEJ LEKARNE-

TAM SI NAJDES DOBRE RADY....