Trapia ma zle sny

Príspevok v téme: Trapia ma zle sny
Kvietok1986

Ahojte ,

potrebujem surne poradit. Trapia ma zle sny.Kazdu noc sa mi sniva ,ze ma moj priatel ( milujeme sa nadovsetko) podvadza. Neviem ci to suvisi stým, ze som hrozne ziarliva. Skoro vsade chodime spolu. Je to strasne neprijemne a rano sa budim s placom, hnevam sa na neho a mam cely den pokazeny. Neviem ako to zastavit. Tiez sa mi casto sniva , ze ho niekto velmi zbije al. do konca zabije. Ja uz sa bojim zaspat. Prosim poradte mi.
Dakujem

marleeen

Pre SANDY:

No tak dievca, uprimne Ta lutujem. Toto zazivala kamaratka asi 5 rokov.. postupne sa to stupnovalo. Kamosky to volali, ze ju "prilahlo", este nejako tomu hovorili,ale to si nepamätam. Fuj, az mi je zle, ked si na to spomeniem. Ju to dusilo do noh, postupne,ale nemohla sa zobudit,len akokeby kricala cez zatvorene usta.. Spali sme s nou v izbe, tie zvuky boli priserne, dolakali sme sa, zasvietili svetlo, skubali nou, budili ju a za boha sme ju nemohli zobudit! Vies si predstavit, co to bol za sok. Nakoniec sme ju zobudili, ale.. ona ani nic nehovorila,len strasne zacala plakat, lebo sa toho chudatko nemohla zbavit. Uz bola za takou doslova fanatickou krestankou, ta sa snazila dat to z nej prec, potom za vykladackou kariet, ani ta nepomohla, nakoniec - ver alebo nie, sla do kostola, vyspovedala sa, dala peniaze na omsu knazovi za dusu, ktora jej nedala pokoj a prestalo to. Potom jej nejaka pani povedala, ze takto si nejaka mrtva dusa, ktoru poznas, niekoho najde a vlastne nieco pyta tymto sposobom (pyta to, az sa za nu pomodlia a pod.). Skutocne to zabralo. A vysvätit dom. Nieco medzi nebou a zemou fakt existuje.

Kvietok1986

Sewi: NO mne sa zase tiež snivalo dnes v noci , ale hrozny sen a preto som dala do google.sk : POOOOOMOC zle sny !!!
Som rada,že sa tu mam skym o tom porozpravat, poradiť

sandy21

to este nic nie je, mne sa minule snivalo, ze nieco prislo k mojej posteli, pocula som kroky v polosne, sadlo si mi na plecia a zacalo ma neskutocne kvarit a mliazdit. este dalsi den som bola z toho mimo. a to ani neviem, ci to bol len sen..

sewi

kvietok1986 - ako keby som citala o mne, mne sa tiez taketo sny snivaju, dokonca aj teraz v noci - tiez som ziarliva. a neviem co s tym.

severanka

Kvietok1986:- ak je to skutočne také vážne, skús psychologa, zaoberajú sa aj snami, uvidíš, bude to v pohode...