problémy zvlhnúť

jajava

Chapem ze sa boji spytat gynekologa ... ten kde chodim ja je sice dost pohodak, ale neveril mi ze tento problem moze byt z HAK, mal skor blbe poznamky inym smerom ... prestala som brat HAK (lebo to uz bolo fakt neprijemne a bolestive) a tak do pol roka sa vsetko upravilo a je to super :)(pritom tiez ako tinka som stale s tym istym chlapcom,takze to bolo jasne sposobene HAK)

alz-bee

Baby, akurat dnes som na internete nasla info o tzv. ABC femigel-e, ktory vraj pomaha pri vaginalnych "suchotach" a aj inych zenskych problemoch-vytoky, palenie, svrbenie...bola som si ho kupit (ale kvoli paleniu, nie suchu), stal ma necelych 6eur, tak som zvedava, ci pomoze:) Dufam, ze hej..
www.australian-bodycare.sk

akinom007

op5/ tak to sa mylis predavaju aj mini maju ho v lkearni kamoska ho ma a velmi si ho chvali len neviem ako sa vola

123....

jasne,ze s tym gynekolog pomoze... zver sa mu nebudes urcite prva ktora mu taketo nieco povie. Mam 22 a nikdy som s vlhnutim nemala problem az kym som nezacala brat HAK, tak som ju vysadila kedze s jej pouzivanim som mala aj ine zdravotne problemy, je to 1 mesiac co ju neberiem ale zmeny ziadne tak dufam, ze casom sa mi to upravi a ty sa nehanbi a povedz mu to.

op5

s týmto gynekológ nepomôže. len používať gel. ale to je otravné, fakt. stále to nosiť pri sebe. a predávajú len veľké balenie. nič mini-do kabelky.

alz-bee

Mas 20rokov a hanbis sa to povedat gynekologovi????...a co si myslis, ze on sa ti zacne smiat, ze hahaha tinka, ty nevies zvlhnut???..
Ja osobne s tym sice skusenosti nemam,ale urcite sa najdu ludia s nazormi, ze moze to byt z HAK....