Prvy krat

Príspevok v téme: Prvy krat
som zufala

Ahojte...mohol by mi niekto opisat prvy sex??najlepsie keby mi pomohla nejaka baba...ja mam 16 moj chalan 19 a uz by sme to chceli lenze ja som este panna on uz ma viacej skusenosti...pocula som ze panenska blana vydava divny zvuk ked sa pretrhne??a velmi to boli?? bude od krvi aj on?poradte niekto pls

kings

Ahojte .ja som chcela to,ze ako zistim ci kondom posluzil a neni prasknuty atd?je nejaka sanca aby z neho do mna nieco vytieklo?

elenita21

predejakulat moze obsahovat spermie, zalezi od toho ci pred tym tvoj partner ejakuloval..co z toho vyplyva? pokial neplanujes babo, chran sa!!

Zoomie:-)

no poradí mi tu už niekto ???

Ked sme to robili, nemali sme gumu, ale neurobil sa do mna to viem, aj mi to povedal...Čítala som o tom že aj pri sexe sa vylučujú dáke oné že aj tam sú spermie..Myslíte že je niáka šanca na tehotenstvo?Ja sama tomu neverím kedše sa do mna neurobil...Skúste poradit a povedat čo si myslíte dakujem:)

Debbie:-)

babajaga: a čo proti tomu fšetci máte ja neviem mne sa to páči a uš(ž) som si dost zvykla tak písat....:)a TAK TERAZ ked je to bez toho š a dám tam ž mohla by si mi poradit??To ssem chodíš opravovat pravopis alebo pomáhat?

babajaga

zoomie... ja ti ani nejdem odpovedat k tvojmu pripadu.. alebo k otazke.. lebo ma zaraza to tvoje ,,še,,.. chapes.... ja som sa ani nemohla sustredit na podstatu, lebo to jak pises s tym še je strasne..

Zoomie

No ahoj zúfalá..Ja som to prvý krát robila pred nedávnom ..Tieš mám 16,a bolo to so skúseným chalanom(mužom?)
Bolelo to najskor a dost, teda ja som citlivá na bolest, ale to ako keby do teba niečím tupým tlačili a nie anie prerazit...Taktiež si myslím še ked ta to bolí musíš mu to povedat, teda lepšie pre teba ked mu to povieš..aj ja som povedala a šiel pomaly a citlivo...Krvácala som ,ale tak še ráno som mala na nohavičkách, žiadne potoky krvi:)inak to je všetko neviem čo by som ti ešte mala povedat:)držím palce a užite si to :)

A ešte taká malá medzi otázka:
Ked sme to robili, nemali sme gumu, ale neurobil sa do mna to viem, aj mi to povedal...Čítala som o tom še aj pri sexe sa vylučujú dáke oné še aj tam sú spermie..Myslíte še je niáka šanca na tehotenstvo?Ja sama tomu neverím kedše sa do mna neurobil...Skúste poradit a povedat čo si myslíte dakujem:)

tulipánka

tak ja som krvácala strašne. aj on bol celý od krvi. a strašne ma to bolelo. prvýkrát to vlastne robil najmä s rukou až ku koncu vsunul penis. ale vravím bolelo to. A potom som krvácala mierne 4 dni. a potom ešte aj pri treťom sexe som krvácala trošku. Takže pozor na periny!!!

kvietok23

no ja som po prvom sexe krvacala asi dva dni a dokonca som krvacala aj po druhom sexe, ale uz miernejsie. mala som obrovske bolesti a to som napriklad ako panna pouzivala tampony normal. ale znovu zopakujem, co tu uz bolo mnohokrat povedane, je to u kazdeho individualne..a ten prdiaci zvuk..sem tam sa to podari aj mne, ale nastastie nie casto...ide tu len o polohu...a prajem ti vela stastia pri tvojom prvom sexe...uzi si to...ale chod do toho len vtedy, ak si o tom naozaj presvedcena...aj ked....myslim si, ze si na sex este dost mlada...