Chcem pribrať!

Príspevok v téme: Chcem pribrať!
Thierry

Čáute. Prepáčte, že som to dal sem, no žiadna iná témy nebola vhodná. Som mladý chalan, 21 rokov a váhovo som na prelome priemeru a podpriemeru. Problém je s tým, že za posledných snáď 5-6 rokov sa mi nepodarilo pribrať ani kilo, a to platí aj so schudnutím. Proste si držím váhu, ale ďalej rastiem. Dosť športujem, jem vždy, Všade a všetko, no váha nejde hore. Mám chudé ruky, aj nohy, aj brucho a dosť ma to trápi, hlavne v lete. Nemáte nejaký recept ako na to? Ďakujem za rady

csaba

cau ja ti viem pomôcť so zdravím pribratím. Kontaktuj ma na mail a ja ti poradím. Uvidíš nebudeš sklamaný.

Thierry

Doloreska- ako je to jesť rozumnejšie?
Nie každý má čas na to, aby si denne servíroval 6 porcií, nie každý má peniaze na to, aby si dal v reštaurácii 3 menu za deň. Z ovsených vločiek a polystyrénu sa moc nenajem a ani mi to nechutí. Bojím sa toho, že neskôr priberiem, preto aj športujem, no doprajem si naozaj všetko jedlo, ktoré vidím. Čo mám teda jesť ak rozhodne nemám čas na 5 jedál denne?

sway

Ake doplnky?Jedlo :-D najpr poriadne jedz,uvidis vysledky a ked budes pravidelne cvicit,tak si casom kup nejaky protein,creatin,popripade gainer.Ja som,ale nazoru,ze doplnky su doplnky a nemali by sme na nich stavat zaklady:-)Takze pokial poriadne nejes,su to vyhodene peniaze..A prosim ta pozri si nejaku stranku o kulturistike,tam je vela chalanov s rovnakym cielom ako mate vy tu a radia im skusenejsi.

cpi

Vdaka za rady, casom sa to hadam zlepsi. Sway, myslel som, ze si chalan, preto som sa pytal aj na tvoj jedalnicek. Inac ja som si myslel, ze napchavanie sladkostami pomoze, ved su to skoro same cukry.

Doloreska

presne, ako max. gluteus pise - casom sa rozozeries. to sa chce len premoct a trebars zacat aj s mensimi porciami, ale pravidelne a nie blbosti a postupne zo zvacsovat- aby ti nebolo zle od zaludka.

sway

Ja vam tu nejdem pisat,co jem lebo som holka,ale rovno vam poviem,ze je to viac ako thierri.CPI ked sa citis prepachty nejedz 2 vyprazane rezne a pol kila ryze naraz,ale praveze si rozdel jedlo na viac porcii,podla vahy zistis,kolko by si mal do seba dostat,ak nezjes tolko bielkovin,tak ich dopln proteinom.Inak najlahsie by bolo dostat ich do seba naraz v kokteily ale pozor nevyuzijes ich takze je to vychadzovanie penazi.Takze na zaver,rozdelit jedlo a jest poriadne veci - nie blbosti pomedzi to ako su sladkosti.Jediny Max tu poriadne papa a chalani vsimnite si,ze pise,ze je v diete..

cpi

Vdaka max.gluteus, ty toho zjes teda riadne vela. Ako dokazes jest sestkrat denne taketo porcie. Ja ked sa snazim jest vela, tak mi je vacsinou z toho len zle, a preto ostavam pri tych mojich styroch porciach denne. Ked jem nahodou viac, tak sa citim velmi "prepchaty".