striptiz

v

odo mna chce priatel stale striptiz. ale ja sa dost hanbim tak zatial som mu to len natocila na video. myslim ze to bolo celkom fajn na prvy pokus :D ale tiez som si predtym vypila.ale ked to budem mat spravit nazivo tak sa budem musiet inak ozrat asi..

Camillo_Casanova

mno existuje ja som svoju o to este neziadal ako chcel by som ale pochybujem ze by to spravila a tak to radsej ani neskusam a nejako to ani nevyzadujem nieje to prvorade

SANDRA27

ahoj,,byt tebou tak si dám 1,2 možno aj 3 poháre vínka a zábrany sa stratia, budeš uvolnená a sama sebou. samozrejme nie opit sa. no nebolo by na škodu si to trochu nacvičit pred zrkadlom. nemusíš byt perfektná gogo tanečnica pokial ta miluje bude sa mu to páčit- nezabudni na zvodný pohlad....držím palce

JUVA

Asi neexistuje chlap,ktorý by svoju partnerku o to nepožiadal.:) Mňa keď prvý krát o to požiadal,tak som mu spravila striptíz,tak že vybral hudbu a pred tým som sa snažila pozerať na seba do zrkadla,že ako asi budem vyzerať..Páčilo sa mu to,ale nedávno ma len tak narýchlo požiadal a tak som mu spravila bez hudby taký rýchlejší a spontánnejší a vyzeral,že sa mu páčil viac.:)

zuzusa

No ja by som sa skôr inšpirovala s filmu "Auto zabijak", tam herečka tancovala v bistre a chlapák sedel na stoličke a bolo to fakt super.
www.youtube.com
neni to striptíz ale myslím si že každému chlapovi by sa lúbilo.