Nadmerné potenie

Príspevok v téme: Nadmerné potenie
neo

Prosím poradte mi, ked v škole sedím na stoličke, alebo jazdím na motorke začne sami potit (asi to je pot) zadok.Potom mam na zadku mokrý flak a vypadá ako keby som sa posral.To je etremne nepríjemne v škole, ale zatial si to (asi) nikdo nevšimol.A stresom to asi nebude pretože ked sedím na stoličke a mam úplnu pohodu tak sa potím stále.Prosim pomožte mi, začalo to tento rok.

tomasko1224

Dobrý den. Poti sa mi zadok. Je niekedy ked sedim na stolicke mam aj boxerky uplne mokre. Hygienu po potrebe robim pravidelne, nedokazem sa toho zbavit uz 2x som stym bol u lekara, aj chirugka a nevedia cim to je, Existuje na to nieco ? Som fakt zufaly z toho. Dakujem za kazdu radu,

akojanko

tak vsetko co doteraz napisali je v podstate pravda moze tam byt niekolko dovodu,ale ja to riesim este aj sedavym kupelom v odvare dubovej kory a tento odvar pouzivam aj na chodidla lebo nohy sa mi potia aj v slapkach a potom strasne smrdia

Podobne

aj ja som mal podobny problem, uz som niekomu daval radu a ja som ho riesil maximalnou hygienov po stolici, to znamena umyt v teplej vode, dobre vysusit fenom a zasypat detskym pudrom s azulenom /azulen upokojuje pokozku/.Je to trosku narocne napr. v skole, ale ked to budes dodrziavat, ani nezbadas a bude po probleme ako u mna, ale aj tak sa snazim vsetko dodrziavat, hlavne po umyti vysusit fenom a zasypat pudrom, spodne pradlo bavlnu, nie tesne a denne menit, ked treba aj dva krat.

kitana

Skus ist na odborne vysetrenie k tvojej lekarke, mohol sa ti zmenit stav hormonov, ci uz v stitnej zlaze alebo niekde inde. A to pradlo je tiez dolezite, ziadne umele latky.

mellinda

Tak myslim, ze v tomto teple s tym ma problem viac ludi. Na tej motorke by som sa ani necudovala :). Ake nosis pradlo? Mas tam dost "vetrania"?:) Ak mas takyto problem len pri horucavach, tak skus nosit veci, na ktorych to az tak nevidiet, nejake napadnejsie vzory, alebo tmavsie farby atd. Potis sa nadmerne aj na inych miestach tela?