IDEME CHUDNÚŤ !!! Do 30. júna. 2009 ASPOŇ 6 kíl !!!

Príspevok v téme: IDEME CHUDNÚŤ !!! Do 30. júna. 2009 ASPOŇ 6 kíl !!!
KikushQa205

Kto sa pridá? Ide leto a do začiatku prázdnin chcem zhodiť 7 kíl do plavok a tak pre lepší pocit. Nechcem sa ale moc vyhladovať čiže hladovky ani nič ryžové a tak nechcem ani vydieť :D . Tak normálne zeleninku, chudé masko, ovocie, ovsené vločky, biele jogurty, nesýtené minerálky atd. . Výšku mám 160cm a začínam na váhe 66kg.

Pridajte sa aj vy, keď chcete niečo zhodiť. Alebo ste s váhou 100% spokojné???

sladkorka

Hm, a este k tomu sportu-ja sa snazim makat kazdy den aspon 45-90 min., podla toho, kolko vladzem a ako som unavena, resp.cerstva:))A co robim? Kazdy druhy den DVD-striedam rozne cvicenia a kazdy druhy den zas rychla chodza aspon 30-40 min., po nej strecing 15 min.

sladkorka

Hellohello: to dobre poznam, ked som doma, stale ma nieco pokusa...chodim a hladam, co dobre by som si zajedla:(( Dam ti radu, skus si zapisat na papier vsetko, co si za cely den pojedla, zaves si to na chladnicku. Ale fakt vsetko!Pomaha to! Zacnes sa kontrolovat.A este jeden trik-ak pride na teba "chut", daj si pohar vlaznej vody.
Ja sa momentalne ovladam tak, ze si v kalendari kruzkujem dni, kedy som nezjedla sladke. Dnes je to 15.den!

hellohello

ahojte :) aj ja sa k vám pridávam :) len mám taký malý problém... som skoro celý deň doma.. a to ma strašne láka niečo chrúmať.. ako to premôcť? zajtra hupnem na bicykel a dám nejaké tie kilometre :P samozrejme prilba na hlave nesmie chýbať. Nejaké rady, ako vy športujete? čo najviac pomáha? Držím nám palce. Dáme to :)

bubyna

pre 1111111 : s tym formovanim a zdokonalovanim mas pravdu..... to robim aj ja, vzdy je na com popracovat.... chceme sa predsa pacit :))

1111111

bubyna s tými zahraničnými kráskami maš snád pravdu ale vždy je na čom popracovat, tak ak nie to chudnutie tak aspon vyformovanie si postavy,ja mám o kilo menej,v sobotu je dalšie váženie a okrem vylúčenia sladkostí som začala cvičit kalanetiku.tak baby len tak dalej

bubyna

lisana ani za nic nepocuvaj ze mas schudnut tych 5 kil.. to su hluposti. na tvoju vysku mas uplne primeranu vahu, a dokonca dobru... ked nepriberies, vsetko je v poho... vypocitaj si BMI a uvidis ze si na tom velmi dobre... a mimochodm, takmer vsetky co tu pisete ste na tom fajn, som sa vratila pred nedavnom zo zahranicia, tak tie by mali chudnut, a nie my...

1111111

ahojte babydnes som sa konečne postavila na váhu a kilo je dole,prestala som jest sladkosti a viac sa hýbem,držte sa

majuska125

kotatko:presne aj ja s tym suhlasim,boze wed ked si pamatam raz som schudla tak ze posilka a dieta k tomu ale to boli aj medzi to male jo-jo efekty,ale ked stale primate rovnake mnozstvo potravin nema ako dost k taketomu efektu fakt treeba sport,wed na intraku ked som bola tam ranajky:2rozky,obed:masity vecera:tepla proste ani nazmnak zdravej stravy ale bola pravidelnost a ziadne prejedanie takze som schudla:Dprisla osm domow zacala som menej jest vsetko sa vratili a ked som sla na intrak som sa tak bala ze priberiem baby ale to nemozete sak si vsimnite ostatnych ludii co niesu extra tucni jediaa hocco aj sladke ale wedia kde je miera