Nenávidím sa

Príspevok v téme: Nenávidím sa
brokenhearth

Neznášam svoje telo od A po Zet a je mi zo mňa vlastne celkom nanič. Som tučná, vážim až 66 kíl na 175 cm a už sa na seba nemôžem pozerať...ale stále len žerem..... Neznášam svoju povahu, nenávidím sa celá, ja neviem čo s tým mám urobiť, chcem spáchať samovraždu, nezaslúžim SI ZIT!

panča

keby som mala 66 kil, tak vyskakujem od radosti od rana do vecera..som o trosku nizsia, ale o dost tazsia a rozhodne sa necitim na odstrel. tak zlomene srdiecko, pozviechaj sa, pretoze urcite vyzeras super, len si to nechces (nevies) pripustit...kurna, tusim Ti zacinam zavidiet (tu hmotnost)

poliewoocka

Sebalutost je najhorsia vec! Dievca si zdrave a zijes, tak rob so sebou nieco! Prepac, ze som takto vybehla, ale vies..ak budes nad sebou len bedakat, nic sa nezmeni a ty to isto dobre vies. Chces, aby ta niekto lutoval? To nechce nik. Pozri sa na seba do zrkadla. Isto najdes aspon par veci, ktore sa ti na sebe pacia. Nepovedz,ze nie. Ludia ta beru a budu brat taku, aka sa im ukazes. Vystri sa, nehlad do zeme.. zacni sa venovat nejakemu sportu, chodievaj von, do spolocnosti..alebo len tak si zabi mp3 na usi a chod sa korculovat alebo sa daj na rychlu chodzu,ak nevladzes behat. Parkrat zajdi do fitka,je to super pocit:)) ak ta opat prepadnu myslienky na jedlo, najdi si nieco ine, co ta zamestna. Tu nie je dovod na samovrazdu..mas pravo na stastny zivot, tak si ho takym aj urob:)
drzim palce..ty to dokazes

trapkasity

maminka.m presne tak!dobre si jej to vysvetlila!síce ja som mala ešte mám ten istý problém ale určite sa zato nejdem zabiť!!!!A radčej si zacvičim!a som štastiejšia!

maminka.m

toto su take malichernosti..

kolko mas rokov?mas nejake zaluby, povinnosti?

keby si chodila do prace, starala sa o domacnost pripadne aj deti tak na taketo zbtocnosti by si ani nepomyslela...

a ked tak tak nesed na internete a utekaj si zabehat..zacvicit si..sprav si jedalnicek na cely tyzden..a nefnukaj..tym este nikto neschudol! ked niesi skokojna tak nieco preto rob!

a ked sa nevies vzdat kolacikov a nezdravosti tak bohuzial ti nieje pomoci..

ale chciet zomriet koli nejakym 4 kg????

ach tie deti....

tRAPOšKASITY

pre :(( ale budeš a pre tu čo založila tuto trapnú temu o ničom!:by som bola zvedavá čo bi si robila keby si zistila že máš napr aids alebo rakovinu!!!!A nie ty tu riešiš trápnu váhu!tak sa pohni s toho tvojho zadku a cvič a neztažuj sa tu!!!

:((

moja...mat tvoje problemy ...moja priatelka bola znasilnena na brigade.:(((((( a teraz caka decko s tym ...:((((((((( co mam robit?????? vaz si co mas a ako sa mas ..ver tomu ze mas strasne vela stastia len ho najdi ..mozno je to malickost a nevies o nej..moje stastie je prec ..ja uz stastny nebudem ..nikdy