vedlajsie ucinky FAREBNEJ henny na vlasy

Príspevok v téme: vedlajsie ucinky FAREBNEJ henny na vlasy
henna

Caute, kvoli HAK mi vypadala polovica vlasov /Yadine, pozor na nu!/ ale aj tak sa farbim na cerveno/mahagonovo. Normalna farba ma nedrazdi nastastie. Pocula som ze je dobre prejst na hennu, ze nenici vlasy ako farba a pomaha zahustit vlasy. Pre istotu sa chcem opytat ci tu niekto nemal vedlajsie ucinky, alergiu, atd. z prirodnej FAREBNEJ henny? Ktoru znacku ste kupili? Dakujem:)

bebu

Ja som zial alergicku reakciu mala... Mozno je to tym, ze som alergik, prejavuje sa mi to hlavne koncom juna a jula. V nedelu som si dala hennu a uz v pondelok ma zacali svrbiet usi aj pokozka okolo vlasovej casti, kde sa mi vlasy dotykali koze. Je to skoda, lebo inak vlasy su z toho pekne, aj kvalitativne sa mi pacia, ale evidentne to moje telo neznasa, hoci v minulosti som si uz hennu davala a lergicke reakcie som nemala.

Mimi323

vedľajšie učinky henny nie sú. henna je super vec. To by si sa radšej mala báť tých chemických farieb :)

Lucinka33

Ahoj, ja mozem povedat za seba, ze ziadnu alergiu som nemala. Skusila som hennu z DM, hennu Lush a Himalayu. Este chcem skusit ine znacky. Henna sa dost vymyva (zavisi od znacky, nemala by sa vymyvat egyptska), treba farbit asi kazdy mesiac.