SUNDEPIL - reakcie, skúsenosti, postrehy

Príspevok v téme: SUNDEPIL - reakcie, skúsenosti, postrehy
relaxx1

ahojte "vsetci ktori bojujete s chlpkami na celom tele".
dnes mi SUNDEPIL prisiel z velkoskladu a prvy krat som to vyskusala, uz davnejsie som chcela, ale nemala som cas si to objednat. je to super, fakt. hned som si oholila jednu nohu aby som videla ako to funguje a ako dlho mi to vydrzi. druhu si oholim az ked zistim, ci sa mi to oplati. je to narocnejsie na cas, lebo musite kruzivymi pohybmi chodit po nohe- vlastne jemnym "smirglovanim" chlpky odstranite.
mozete to pouzivat na nohy, ruky, pod nos na fuziky, na bokombrady, na brusko, na nohy, na podpazusie, na oblast bikin, muzi na hrud, chrbat alebo zadok, zeny na bradu a krk - kde len chces. neodporuca sa na sliznice, na porusenu pokozku, na pokozku, ktora je citliva na mechanicke faktory, pokozka diabetika alebo ak ma niekto kozne problemy - nemal by to pouzivat. rovnako sa to nema pouzivat na vlku, mokru pokozku, pokozku na ktorej su nejake kozmeticke pripravky.
sundepil je novy sposob odstranovania chlpkov, kdekolvek na tele.
**
mozete si to objednat aj u mna. sada obsahuje: 1x Velky sundepil (na velke plochy - nohy, ruky, chrbat, ... ), 1x Maly sundepil (fuziky, male plochy, ...), 4x Náhradná plocha na velký a 4x na Malý sundepil (8 ks náhradná plocha), jedno cestovné púzdro.
Cena s Dph, poštovným a balným: 11,99 €.
ps: neodporúčam vám kúpu cez trhy, pretože si nemáte kedy overiť kvalitu tých plôšok na depiláciu. Pochybujem, že by "trpezlivi" predavaci cakali, kym si budete depilovat celu nohu, aby ste zistili, ze to naozaj funguje na vacsie plochy.
balenie vydrzi tak dlho, ako budete chciet (ako ziletky, vosk, pena na holenie - nie je to do nekonecna). jedna plocha na holenie vydrzi tak na 5-10 pouziti, ale zalezi to na tom ako casto sa budete depilovat a ako dlho (velkost plochy pokozky). Je mozne si priebezne podla potreby objednavat aj nahradne plochy na holenie (ak uz zistis, ze kruzivymi pohybmi chlpky nejdu ostranit). treba byt ale pri holeni trpezlivy, nie je to holenie za par minut. jedna noha vam zaberie aj 15-20 minut, tym pomalsim aj polhodinu, pretoze musite "smirglovat chlpky". Vysledok je ale super, aj aj som sa dnes tesila a divila.
---
informujte sa o dlzke hladkosti pokozky. a ak mate o tento super zazrak zaujem, napiste mi. uz poznam jeho ucinky z vlastnej skusenosti.

Misula

Ja ho pouzivam uz niekolko mesiacov a som s nim spokojna, funguje super, ale samozrejme iba ak nie ste chlpate ako grizly :D ja som ho objednavala z ayo.sk

niche

Objednala som si SUNDEPIL z internetu. Hned som ho vyskúšala, zdalo sa mi to ako najlepšie riešenie nežiadúceho ochlpenia aké som mala, chĺpky som odstránila avšak po prvej nohe bol šmirglík taký tupý že na druhú som už musela použiť nový.
A výsledok? Po 2och dnoch rovnaké strnisko ako po oholení žiletkou. Takže ja SUNDEPIL NEODPORÚČAM! Na dlhodobejší pokoj od holenia jednoznačne vosk alebo epilátor.

susana28

Ahoj, mohla by si mi dať vedieť, ako si s tým zatiaľ spokojná, a či platí ešte možnosť si tento výrobok u teba objednať? A ešte keby sa dalo aj nejaký link, aby som vedela ako to vlastne vyzerá. Moja emailová adresa: susana28@azet.sk