Samoopaľovací nástrek - máte skúsenosti?

parlamentka

Áno služba nástrekov, kedy príde profíčka nastriekať domov funguje. Stojí to okolo 30e celé telo. Funguje to nielen domov, ale aj do salónu, alebo do fitka. Už sme aj na Slovensku moderní :)

Livia_123

Ahojte, viete mi pls poradiť, či ponúka niekto v Žiline a okolí službu samoopalovací nástrek doma? Aby som nemusela nikam chodiť :) a nástrek absolvovala v pohodlí domova.
ďakujem

zuzi14555

Ahojte, mám otázku, bola som na nástreku celého tela, ráno na druhý den sa mám osprchovať. Možem už normálne so sprchovým alebo bez, iba s čistou vodou? alebo ako to je??? dakujem

parlamentka

mia19 - Nástrekové opálenie nemôžeš brať ako všeobecnú vec. Či je dobré alebo nie. Značiek a výrobkov je na trhu viac než dosť. Niektoré sú skvelé, niektoré priemerné a niektoré katastrofálne :/ Ďalším aspektom, ktorý treba brať do úvahy je to, kde a kto ťa strieka. Či je to odborník, čo ti aj odporučí ako sa treba pripraviť, aký peeling a ako sa treba o opálenie starať, aby bolo krásne počas celého trvania. Dnes strieka už kde-kto, preto by som si našla odborníka, skôr než sa odhodlám sa nastriekať. Z mojich skúseností ti môžem doporučiť salóny kde striekajú Fake Bake, sú školení a vedia čo robia, keď striekajú takúto značku ;)
Nebudem tu robiť reklamu, google a ideš :)

olia7

no ja mám skúsenosť s nástrekom..prvé dva dni to vyzeralo v celku ok,ale po dvoch dňoch som sa zhrozila,po telé samé flaky,keď som sa osprchovala,ostal mi špinavý uterák..no hrôza,hanbila som sa aj na kúpalisko..povedala som si UŽ NIKDY VIAC !!!!!

23sonicka10

Ahojte ja so samoopalovacim nastrekom mam skusenosti dokonca ho robym je to skvela vec opalenie vipada prirodzene a dokonca ho mozu aj tehotne nieje skodlyvy a opalenie vam vydrzi priblizne tyzden zalezi od pigmentu mi mame samoopalovaci nastrek v Ruzomberku v pripade zaujmu mozte volat na tel. 0907 347 092 poviem Vam viac a zodpoviem aj na vase pripadne otasky v pripade sa moste nan aj objedna cele telo stoji 15 €, ale moste si aj vybrat ci chcete nastriekat pol tela, alebo tvar ruky dekolt, samozrejme cena je ina tesim sa na vase telefonati prajem Vam vsetkym este krásny den

besna

Tiniska: hej tak zlaty sprej to je... priznam sa ze na nohy som este neskusala, ale mam v plane, tak daj vediet ako si spokojna :o)

Tiniska

dakujeeeem besna vyskusam a dam vediet zajtra si kupim a uvidim ten šok v sobotu rano pred zrkadlom.....xixi :o) a nedavali si to aj inde na nohy napr.???
to je taky ako keby zlaty ten sprej???ne???

besna

Tiniska: nic sa po nom nerozotiera, proste len nastriekas a hotovo.
Ja to pouzivam vyzdy vecer ked si odlicim a nakremujem tvar. Si nastriekam nakoniec samoopalovaci a hotovo. Rano vidim vysledok po zobudeni :o) Ale odporucan si vyskusat 1x z piatka na sobotu ak nikde nejdes bo aj v mojom pripade, som bola jak sialena som sa sprejovala vecer jak blazen a rano som bola mooooooooooc tmava :o)
Ja si davam jeden nastrek priamo na tvar zpredu a jeden zlava a jeden zprava - az na krk. Hotovo. Max. este dekolt prebehnem ak viem ze bude vystrih na druhy den :o)

Tiniska

ahoj besna pocuvaj a ten sprej len nastriekas alebo aj rozotries??????ja si to chcem kupit ale neviem ci to bude dobre lebo uz som skusala aj niveu aj Garnier a mala som flaky a aj som peling pouzila pred......ahooooj