neviem si nájsť prácu

Príspevok v téme: neviem si nájsť prácu
zuzka36985

ahojte, čo by ste robili na mojom mieste. už som zúfala, mám 23 rokov a neviem si nájsť robotu. Mám ukončenú obchodnú akadémiu a popritom externe študujem, ovládam nemecky, niečo anglicky, počítač. Bola som prijatá do jednej firmy, týžden pred nástupom mi povedali, že ma neberú kvôli kríze, 2 mesiace som robila recepčnú prepustil ma lebo ma nevedel platiť. 5 rokov som brigádovala na kúpalisku, už tam nechccem ísť, chcem konečne normálnu robotu, nie takú čo je skôr pre študentov. Odísť veľmi nechcem, mám tu priateľa a každý ma od toho odhovára. Za 4 roky čo som mimo školy som si poriadnu robotu nenašla, nemám vysoké nároky, bývam v malom meste a poctivých firiem je tu veľmi málo.

kayako

hm, pridavam sa, ja studujem 5 rok. uz pomaly koncim a prax ziadna. tiez je to take depresivne, brigady sa posuvaju len slovne cez intraky, takze sa na web nic poriadne nedostane.. chjo..

tinulik24

ahoj, ja som na tom bola zo začiatku podobne - pokiaľ som nemala prax. Tiež mám OA a tiež študujem externe. Sleduj voľné miesta /najčastejšie www.profesia.sk, upsvar.sk, pardon, nejaké regionálne noviny ak máte/. V životopise neuvádzaj že momentálne externe študuješ-môže ich to vyplašiť. Pokiaľ nemajú zadanú podmienku že životop. treba niekam poslať, tak ho tam zanes osobne - osobný kontakt je najlepší. Tak držím palec!

ajja111

zuzka, tak ja som bola v takej istej situacii, hladala robotu popri externom studiu, OA za sebou.. velmi tazko sa mi zacinalo, nakoniec som sa dostala cez absolventsku prax do firmy, kde robim v kancli..
a teraz kvoli krize je to este horsie...takze ber hocico, nech mas prax..