Chora pred operaciou

Príspevok v téme: Chora pred operaciou
mikri

V pondelok mám ísť na operáciu a od stredy mám nádchu a hrdlo sa mi zapaluje. Nemám mandle takže angína to nebude. Dávam si paralen plus, zvýšené dávky vit C. 3x500mg, selén zinok, dávam si bioparox a tiež florsalminový sprej. Myslíte že mám šancu dať sa dokopy do pondelka keď ma majú operovať pod celkovou anestézou? Fakt by som nechcela prekladať termín ale zas ak by to malo byť nasilu tak radšej to preložím. Máte skúsenosti s vyliečením za 3 dni?

Peto T

Na vyliečenie za 3 dni by bolo treba asi 40x viac vitamínu C. Ale bez umelých príchutí, sladidiel, farbív apod.

delphia

ak mate podstupit celkovu anesteziu,v ziadnom pripade nezatajujte akutny zapal dychacich ciest. zatajenim riskujete vazne komplikacie zo strany dychania, ktore mozu viest az k umrtiu

mikri

bianka117 práve sa chystám obvodáčke a anesteziologičke tak uvidím čo povedia
tiež neviem čo robiť ale ako to býva oni to možno vyriešia za mňa

bianka117

Ja som mala ist tiez na dôlezitu operaciu, asi zo stresu som ochorela, tak som nakupila v lekarni za 500 Sk midikamenty, v podstate to najtažsie ustupilo, hrdlo prestalo boliet, aj nadcha. Ale myslim ze som to mala este v tele, ale to som uz nepriznala, lebo som sa bala ze mi op. druhykrat odložia, nechcela som zazit tie nervy druhykrat. Operacia sa nevydarila, teraz neviem či to mam pripisat tomu, ze organizmus nebol fit.Teraz by som priznala.