NEVERA a DRUHA SANCA

darika

Misulka
prv,nez nieco ale podniknes,snad sa byt rozhodnuta,pretoze to vecne vracanie sa k sebe,odpustanie a davanie si druhe sance,to tiez nerobi dobre.Pretoze musis byt pripravena na to,ze on ti mozno teraz neda dychat od samej lasky k tebe.Mozno by si mala dat sancu sebe alebo druhemu vztahu.A mozno si teraz len tak uzit a nikomu sa neviazat.

no...

ja si myslim, ze dobre robis... uz len preto ze ty si sa to dozvedela, neriznal sa... a tak. a hej asi by i ta uz nevazil po tomto. a teraz bude banovat. to tak byva..

ale neoplti sa davat druhe sance... ja som sa to musela tvrdo naucit na sebe:/ ja este stale lubim jedneho, ale nevratim sa k nemu nikdy viac. drzte mi palce:)

saja

No ako myslite?dalsia sanca na svete,potom dalsia a dalsia.A mozno keby sa s nim rozisla,nasiel by si inu,tak by si ju aj viac vazil,ako byvalu.Stacilo by par poharikov a mala by ho.Takze tu nie je co radit ani rozhodovat sa.

aaaaaaaaaaaa

moj nazor je nie ako mu možeš sa divat do oči atd šancu to zopakovat ale to je moj nazor ma vek aj hlavu tak načo to nosi asi na to aby uvažoval čo spravil a bude robit

technéciumTc

no ak myslíš zlotu na tomto fóre, tak hej, som tu už tým preslávený...

no, ale musím sa zastať mužov-niektorí docela dobre chápu, myslím,,,ja stále myslím ako vidíš:)

dopadlo by to tak ako u bežného priemeru manželov-teda dosť na prd--zase myslím....

mmmmmma!

ty si chlap, ty si ten, čo robí zlotu :P

a ani ja som sa nevratila ale nemyslim ze by to dobre dopadlo. to by ten chlap musel pochopit a tejto funkcii u muzov neverim.