problémy s dasnami

Príspevok v téme: problémy s dasnami
janosik220

dobry večer mám taky mensši vacssi problem ani nie so zubami ako s dasnami, tvoria sa mi na nich pupáky a potom mi z toho opuchne vzdy prave líce, moj zubár mi vždy da injekciu a potom ten pupak ustupi aj opuch ale cca kazde tri mesiace sa to vráti ani on mi nevie povedať čím to je, ustnu hygienu mám dobrú, prosím Vás nevedeli by ste poradiť čo nato pomáaha ak ste mali niekedy takyto podobny problem ? dakujem veľmi pekne

Ivka 1

Janosik je potrebne doplnit hlavne vitaminy skupiny B a vit.C. Ak uz mas zapal v ustnej dutine, velmi dobre je vtedy pouzivat zubne pasty s propolisom,vyplachovat ustnu dutinu odvarom zo salvie lekarskej . Tie zubne pasty sa vsak daju pouzivat aj preventivne.
Z vlastnej skusenosti Ti mozem odporucit vitaminovu zmes na prirodnej baze,ktora neobsahuje ziadne farbiva a ani ine konzervacne latky. Na ustnu hygienu zubny gel z aloe a propolisu. Rozpusta aj zubny kamen a velmi dobre lieci afty alebo ine zapaly v ustnej dutine.

janosik220

a neviete akych vitaminov ? a kolko ste mali rokov ? no ja z tym mám problemy asi rok a pol ...... akože ani ten opuch neboli na dasne ako vonku ked sa to vyduje tak potom je ta bolest hrozna ale predje to tak ze tyzden dva chodim opuchnuty a potom tri esiace nic a potom zase a už som z toho zufalý

kitka

No ja som mala takyto problem, ked som bola mala..ani neviem ako to preslo, ale mala som to dlho, asi 2roky.....tiez som chodievala na injekcie...ale tusim to bolo nedostatkom nejakych vitaminov ci co....skus..