Autoskola v Nitre - skusenosti

oklamany

Nikdy nie autoškola DT truck, tam z 10 absolventov kurzu vodičák reálne spravia 1-2 protekčný. Na skúškach vás vyhodia ani neviete prečo a nikdo sa vás nezastane.inštruktor na výrok pána policajta len krčí plecami a pozerá do zeme. Toto sa zopakuje 3krát a môžete si ísť zaplatiť kurz v inej autoškole,akurát čo ste prišli o peniaze ktoré od vás vytiahli a zabili ste pol až trištvrte roka času.

danaman

hlavne "s absurdnych" ako u nás, keď týpek neprešiel, lebo on si nevšimol, že je červená? :D Z KOHO, Z ČOHO!

Eeea

Nikdy do Podsklanu. Tam vodicak tak lahko neurobite. Na skuskach prejdu max dva ludia . ostatni ludia neprejdu s absurdnych dovodov

lenulienocka

Ahojte, určite autoškolu Akadémia, keď sa rozhodujete akú autoškolu v Nitre vybrať, ja za seba a za mojich známych, ktorý tam chodili môžem povedať, že som bola spokojná s celkovým prístupom od samého začiatku. Seriózny prístup všetkých inštruktorov, trpezlivosť, čo som naozaj potrebovala, keďže som nemala dovtedy skúsenosti so šoférovaním, a ešte som mala aj výhodu obrovskej plochy na kužeľoch. Naozaj, ak vyberáte a neviete sa rozhodnúť, vrelo odporúčam autoškolu Akadémia.

lamacka´´

Jednoznačne najlepšia autoškola v Nitre je ŚVEC. Najlepší inštruktori. Nikdy nekričia. Cenovo je výborná. Perfektný prístup.

mariette

ja uz pomaly koncim kurz v autoskole Bosak, za chvilu idem na skusky. podla mna takto nejak ma poriadna autoskola vyzerat. instruktori su velmi ustretovi, vzdy sa tesim na jazdy. vrelo odporucam 100 bodov.

NRgirl

Ja som prave v autoskole Svec a tam maju velmi profesionalny pristup. Su mili, ustretovi a aj pre uplnych zaciatocnikov vedia vsetko pekne a vtipne vysvetlit :)

rhea

ahojte...chcela by som aktualizovat tuto temu... ake su vase skusenosti, aby som sa vedela lepsie rozhodnut... co tak pozeram, tak Pohoda, Podsklan.. rozmyslam o Akademii...ci su tam trpezlivi instruktori.. dakujem sa odpovede!!