Univerzita komenského, fakulta soc. a ekonom. vied - Aplikovaná ekonómia

Príspevok v téme: Univerzita komenského, fakulta soc. a ekonom. vied - Aplikovaná ekonómia
simiqi

ahojte chcela by som sa spýtať či niekto vie niečo o štúdijnom programe Aplikovaná ekonómia na UK bližšie informácie. Zaujíma ma či tam je veľa predmetov vyučovaných v anglickom jazyku ( pretože v informačných listoch su uvedene predmety aj v anglickom aj v slovenskom jazyku a som z toho trochu madar tak jak to je tedat?)a na akej úrovni je škola? Dik za odpovede :o)

FSEVkárka

Ak sa chceš dozvedieť akékoľvek informácie o odboroch fakulty FSEV UK (sociálna a pracovná psychológia, sociálna antropológia, aplikovaná ekonómia, európske štúdiá) registruj sa na študentské fórum FSEVkári FSEVkárom (fsevkari.luzer.sk) kde sa môžeš spýtať čokoľvek a študenti tejto fakulty ti radi dajú odpoveď :)

:p

aha, a su tam predmety v AJ aj zopar, ale nic co by sa nedalo zvladnut. ja som sice s anglinou nikdy nemala problemy ale aj o dost slabsi ludia to v pohode zvladali. nespravi to len ten kto sa nedostavi na skusky

:p

chodila. velmi nenarocny odbor :D skola ma inak dobru povest aj uroven aj personal a AE je este relativne tazsi odbor oproti tym psychologiam... cize, minimum namahy, trosku matiky a je :p

didi.

Malaalam, prečo si sa pýtala na percenta z monitoru? Tam ich zaujima aj ZŠ? Nestačia im vysledky zo SŠ, alebo učňovky a potom vysledky prijimačok?