CO AK JE TEHOTNA ?

Príspevok v téme: CO AK JE TEHOTNA ?
samanta58

Moja kamaratka ma 16...3 mesiac jej meska menstruacia...predtym mala taktiez nepravidelny cyklus...moze sa stat ze by bola tehotna...tak ake su prve priznaky tehotenstva ??? co robit ako zistit ? ist za gynekologom ?

prosim nechcem pocut anmietky ze co v rakom mladom veku robila...chcem rady...dakujem

test

neviem aký test máš na mysli, čo ti odmeria aj meno otca :))) ??? Lebo ja som minule kupovala test tak za 1,50 alebo tak nejak, a jej netreba ani citlivý ani nijaký výnimočný, kedže keď tak bude vo 4. mesiaci...

spearsova

no tak nech necaka a kupi si test!!!
ak je v 3. mesiaci tehotenstva, tak uz mala byt davno v poradni u gynekologa.
ak by chcela na umele prerusenie, ma po probleme ci ist ci nie, pretoze zaraz sa uz nebude dat.
testy stoja od cca 4 €, maju ich aj v supermarketoch.

rosska

Test stojí od okolo 30 Sk do 100... takže si môže vybrať...
Ale po 3 mes. je to jedno môže si kúpiť aj ten najlacnejší a ukáže jej to.
Len sa čudujem, že to neriešila skôr... 3 mesiace je dosť dlho. Tak čím skôr... a aj keď bude negatívny, tak nech ide k lekárovi. Držím palce a daj vedieť.

samanta58

Ano mala opakovany nechraneny pohlavny styk... neschudla ale byva jej zle a mava zevraj zmeny nalad...a zevraj ma aj vacsiu chut do jedla... iank mozem sa opytat kolko stoji taky test ?

spearsova

neschudla v poslednom case kamaratka vyraznejsie? aj to moze byt pricina straty menzesu. vtedy je zbytocne pichat vyvolavacky.

isabella

gynekologa by mala navstivit tak ci tak, lebo dlhodobejsie meskajuca menstruacia moze znamenat aj iny problem... takze najprv nech si urobi test a ked jej vyjde negativny a menzes stale nikde, nech ide aj tak doktorovi

neva

Za gynekolom hned nemusí ísť.
Tak ako tu odporúčajú pisatelky, je potrebné spraviť si tehotenský test - kupite ho v lekárni. Po 3 mesiacoch meškania musí byť už výsledok jednoznačný. Potom podľa výsledku navštíviť gynekologa.

zjuzjika

nech si urobi test a podla vysledku nech navstivi gynekologa potom... a teda predpokladam, ze mala nehcraneny pohlavny styk...