Kedy bude lekar nieco vidiet?

Príspevok v téme: Kedy bude lekar nieco vidiet?
aneta56

ahojte,
zaujimalo by ma po akej dlhej dobe po potencionalnom oplodneni sa oplati ist ku gynekologovi..
kedysi davno, mi meskali svoje dni, tak som zasla za doktorkou s podozrenim ze som tehotna, no ta mi vtedy povedala ze aj tak nic neuvidi.. casom sa to vyjasnilo ale teraz ked mi vysiel pozitivny tehotensky test by ma zaujimalo ci mam ist ku lekarovi hned, alebo az po nejakom case..menzes mi meska len jeden tyzden, ale test bol uz vcera pozitivny
dakujem za odpovede

mulinocka

cca po 14 dnoch,od tej menzes-ktorú si čakala a neprišla -od prvého dna tej čo neprišla sa počita malo by byť v krvi a moči ked maš pozitívne, ak je ten tehotenský test spravny.
t.zn asi mesaic po oplodnení.-t zn ak ti chodi menzes pravidelne na cca mesiac od začiatku predošlej plus 14 dní by to malo byť vidieť.-jasné že sú aj odchylky-.
Choď a uvidíš.
Keď TI VYSIEL POZITVNY /asi doma/ A JE TO PRAVDA UVIDI DR. V KRVI, MOCI A ULTRAZVUK.JASNE

mulinocka

cca po 14 dnoch,od tej menzes-ktorú si čakala a neprišla -od prvého dna tej čo neprišla sa počita malo by byť v krvi a moči ked maš pozitívne, ak je ten tehotenský test spravny.
t.zn asi mesaic po oplodnení.-t zn ak ti chodi menzes pravidelne na cca mesiac od začiatku predošlej plus 14 dní by to malo byť vidieť.-jasné že sú aj odchylky-.
Choď a uvidíš.
Keď TI VYSIEL POZITVNY /asi doma/ A JE TO PRAVDA UVIDI DR. V KRVI, MOCI A ULTRAZVUK.JASNE

Janik88

Ahojte chcela by som sa spytat
Naposledy som mala menstruaciu 25.5.
V juny som uz menzes nemala.
robila som si test 26.6 a aj 1.7
Vysli mi pozitivne.
Volala som na gynekologiu povedala co je vo veci a sestricka mi povedala ze mam dojst po 17.7.
Volala som jej opat lebo od kedy nemam menzes tak sa mi stane ze 3 dni krvacam nieje to velmi ked som to vravela sestricke povedala ze to je normalne.
Viete mi povedat ci mam mat obavy alebo to je ok.?

lulu886

ahojte mamicky, v piatok som bola u lekara lebo mi uz meska MS,a robila som si cca 5testou a vsetky mi vysli //
lekar mi urobil ultrarvuk a ine vysetrenia , povedal mi ze mam vnutromaternicove tehotenstvo, 4mm....a mam si davat pozor ak by som nahodou krvacala mam hned prist. a objednal ma o 6 týzdnov. vcera som bola u neho lebo potrebovala len potvrdenie aby ma preradili na inu pracu lebo robim v autombilke. tam bola ina dokrorka ona mi povedala ze tehotna pod nej niesom aj ked mi doktro povedal ze ma 4mm podla nej to nic neznamena.a ked som jej povedala ze som si robila 5testou a kazdy jeden mi ukazal // tak sa mi zacala smiat.a ani ma nevysetrovala.ona ma objednala o dva týzdne? tak by som potrebovala poradit ?co mam teraz robit ked jeden doktor mi povie tak a druhy inak?

livia56

Ahojte dievcata, len vam chcem napisat, ze test mi vysiel negativny a dva dni po tom, ako som si ho urobila, prisla menstruacia. Tento tyzden sme boli na dovolenke, takze akurat mi to tak zle vyslo. Nevadi, aj tak bolo fajn. Asi mi to meskalo zo stresu. Ale pravdupovediac, aj som sa celkom potesila a stotoznila s tym, ze by som mala dietatko. Sice nebolo este v plane, ale zvladli by sme to. Aspon sme uz vybrali meno :)
Inak, predavacka v lekarni bola velmi mila a aj mi povysvetlovala, ake testy maju, takze uz som v obraze.
Dakujem vsetkym, ze ste tak rychlo zareagovali a pomohli mi.

aneta56, a ty co mas nove? U lekarky vsetko v pohode?

aneta56

livia,
ja som tiez len meskala s menstruaciou, ziadne bolesti tehotenske ani nic proste, len sem tam ma trosku zabolelo podbrusko ako sa mi stavalo pred menstr. a trosku nafuknuta som bola..
tak som si spravila test a hla, som v tom :D
este druhy pre istotu, a uz len cakam na termin ku lekarke :-)
daj vediet ako si dopadla

sarah parker

ja som este ani v 6. tyzdni nic necitila :-) nevolnosti cca od 7.5 tyzdna, pohyby dokonca az v 17. tyzdni :-)))
najskor si vsak sprav test, aby sme tu predcasne o comsi nerozpravali, ale drzim ti palce :-)

dd

tak tak, cca ten 5.tyzden to uz moze byt..pocita sa to od prveho dna poslednej menstruacie..ktovie, kazda zena a kazde tehotenstvo je ine..moze aj byt, ze Ti nic nie je..mne nevolnosti zacali az tak okolo 8.tyzdna..ale podbrusko ma pobolievalo, ako vzdy pred menstruaciou a tiez som ho mala tak mierne nafuknute, ako pocas menstruacie uz v case jej meskania..

livia56

fuuu, 5.tyzden. To sa mi nezda, no, asi by som sa uz citila nejako divne. Vy ste mali nejake specialne priznaky tie prve tyzdne? Lebo tym, ze mi meska menzes zacinam si mozno aj nieco nahovarat. Ze toto je divne alebo hento nie je normalne. Fakt mi je podozrive, ze ma nic neboli a nie je mi zle ako zvycajne.
Zajtra bezim do lekarne. Ale bol by to sok, to vam poviem, keby nahodou... :)

sarah parker

livia, uplne ti postaci jediny test, ja som nikdy nerobila viac naraz. ak si tehotna, tak by si mala byt cca v 5. tyzdni tehotenstva a test by ti mal spolahlivo ukazat pozitivny vysledok.