masturbacia

Príspevok v téme: masturbacia
nikusa0021

mam este jednu otazku na chlapov...ked mate priatelku, alebo manzelku..to je jedno...urcie si robite sem tam dobre aj sami...chcela by som len vediet ci pri tom myslite na partnerku alebo na inu zenu...alebo co si vlastne predstavujete??? a je normalne ze ked si niekedy urobite dobre potom uz nemate chut na sex s partnerkou?

lucika214

no tak to je problém... je to zvláštne, zväčša muži keď mast tak majú chuť na sex stále, ale toto: odbaví sa a teba odmieta, to je divné, asi budeš musieť na neho fakt pritlačiť, nech ti to vysvetlí, prečo je potom s tebou...?!

sobotapo

nikuska..tak závisí od toho že či ste mali pred tým pohlavný styk pravidelne,...resp. či to má zo zdravotných dôvodov že nemôže
Alebo či nemá milenku..musíš vylúčiť veľa faktorov

alzbee

A predtym ste mavali v pohode sex, ci vzdy to takto bolo? mozno sa boji zlyhania pri tebe a takto sa snazi vyhnut milovaniu :-/ ja byt na tvojom mieste, tak by som nanho tlacila a jednoznacne ziadala vysvetlenie. Nemam sice vo zvyku ludi do niecoho tlacit, tak ale tiez by ma hnevalo, keby sa mohol milovat so mnou a on by sa miesto toho upokojoval sam...vyskusaj mu vysvetlit, ze samozrejme, ze su aj dolezitejsie veci, ako je sex, ale myslim, ze aj sex je velmi dolezity vo vztahu. a spytaj sa ho, ako by sa citil on, keby si sa ty doma cez den uspokojovala nad pornom a jeho by si potom odmietala? no predpokladam, ze by si myslel, ze ta uz nepritahuje a mal by zajacie umysly-myslel by na neveru...tak ho postras, ze nech sa snazi, inak moze lahko o teba prist...i ked predpokladam, ze moze na teba vyrukovat s vetou-fajn, tak si chod (to je ta veta, ked sa clovek este citi urazeny a pritom sam vie, ze spravil chybu:))...ah jaj, no tazko poradit...ale jednoznacne-ziadaj vysvetlenie. alebo by sa mozno fakt spamatal az vtedy, keby si mu dala zbohom, no chapem, ze to by bolo asi to posledne vychodisko, ku ktoremu by si chcela pristupit. Drzim ti palce:))

nikusa0021

alzbee...no vies ked sa ho nieco podobne v tomto duchu opytam..tak hned to prekruti tak ze co mam zase za problem...preco neriesim dolezitejsie veci a tak podobne...neda sa s nim absolutne o tomto rozpravat...cez den si spravi dobre...k tomu sa mi normalne prizna ved pohodka normalka a ja to aj v pohode beriem...lenze potom pride vecer ja sa chcem mojkat a on sa otoci a povie ze nema chut...nerozumiem tomu uz fakt a ani uz asi tomu nechcem rozumiet..

alzbee

Aha...som myslela, ze ta otazka je polozena tak vseobecne (s tym, ze uz potom nemaju chlapi chut na sex) a nie, ze je to problem tvojho priatela...
No tak v tom pripade by to aj mna trapilo a nerozumela by som tomu:-( a ked si sa ho spytala, ze preco masturbuje, ked moze mat milovanie s tebou, tak ti co povedal?

nikusa0021

alzbee...ja tomu rozumiem..ved nech si sem tam predstavi aj niekoho ineho alebo nejaku sexi babu, len nech sa so mnou miluje...ale ked viem ze jednoducho si cez den pozera rozne sexi baby a masturbuje pri tom a mne povie ze nato nema chut??? ja neviem ci ja som uz na hlavu alebo ozaj je to problem

alzbee

nikusa: a nemas to v podstate jedno, na koho mysli?:)) ved su to len myslienky a aj keby ti povedal chalan, ze mysli len na teba, tak ty mu do hlavy nevidis a nikdy nebudes mat istotu, ze naozaj mysli len na teba:) radsej, nech si s niekym uziva len v myslienkach, nez keby ta mal podvadzat naozaj. Ja som s priatelom temer 3roky a temer vzdy myslim nanho:) ale neraz sa mi do myslienok pripletie aj niekto iny :-P a viem, ze urcite aj priatel si neraz predstavi nejaku inu/ine:)) tak ale je mi to v podstate jedno, lebo mu do hlavky nevidim:)

nikusa0021

cize myslis iba na svoju priatelku...to je pekne...:)
ja neviem co si mam mysliet
ako je samozrejme ze po niekolkorocnom vztahu ta vasen opadne ale pri niekolko mesacnej znamosti ked je clovek este maximalne zamilovany tak by si nemal predstavovat ineho cloveka nie??? teda ja neviem ako teda rozmyslaju chlapi???