Cikanie pocas sexu

Príspevok v téme: Cikanie pocas sexu
ringluska

ahojte, mam taky problem, takmer zakazdym ked ma priatel drazdi prstami, treba mi cikat..a casto mi aj "ujde" trochu....priatel je 100% chapavy v tomto..da podomna uterak, upraceme to..vsetko...len mi je to neprijemne..snazim sa nepit vela priamo pred "tym" a vzdy sa aj pred tym vicikam...ale aj tak...inak s tym nemam problem, len ked ma takto prstuje.. :( a je mi to dost neprijemne..viete mi poradit?

janekMY33

alemne to tak pripada ten tvoj prblem ze aj niektory neskuseny muzi ktory maju prvy sex alebo masturbaciu si mislia ze im hned cikat ale nikedy sa nepocikaju

Seex

Vevka 20r, nieco ti poradim, ked nieco v dnesnej dobe nevies, tak sa spytaj uja Googla, normalne surovo mu napis, Co je squirt ;)
Ide o to, ze niektore zeny maju tzv. zensku ejakulaciu, ktoru si mozu mylit s cikanim.

vevka 20r

...tak niečo podobné zažívam aj ja a tiež mám šťastie na chápavého partnera,aj ked je odo mňa dva roky mladší.Spočiatku bol z toho trochu vydesený-rovnako ako ja,ale už sme si zvykli...Nestava sa mi to zakaždým,ale pre istotu si tiež podkladám preložený uterák....Takže si z toho nerob veľké starosti-iní ľudia majú inakšie a večšie problémy ako je toto......

dennis

V súčasnosti sa tomu vraví ženská ejakulácia spôsobená orgazmom. A čo ti je nepríjemné, to že máš nutkanie a sem-tam to újde, alebo ti je to nepríjemné pred ním? Musíte sa o tom porozprávať. Keď je ten pravý, tak ťa bude brať takú, aká si a bude to považovať za súčasť milostného aktu. Treba sa len s tým zmieriť a uvidíš, že časom to bude vec, ktorá bude neodmysliteľne patriť k vášmu intímnemu vzťahu.
Pokiaľ vo všeobecnosti nemáš problémy s inkontinenciou, tak to nie je ani dôvod riešiť s lekármi.

Dačo si prečítaj na internete ohľadom ženskej ejakulácie.