Klitoris ako ju urobit?

alex ka

Vy sa naučte gramatiku lebo to sa nedá čítať a potom tu píšte ko**tiny. Keď neviete spraviť svoju priateľku ste akože vandráci a ešte svoje neschopnosti píšete na internet

merwick22

ja sa o to snazim uz asi 7 mesiacov robym to s obrovskym apetitom a laskov ale smola je ze som nigdy nevsimol ci ho dosiahla alebo nie a pritom zapajame do sexu aj peknu predohru ona ma rada ked jej jemne pusinkujem krk a pomalicky prechadzam jazikom od krk cez brusko az dole kazda zena m svoje citlive miestecka pri ktorich ti zacne jemne vzdichat do uska a este lepsie ked sa pozres na jej tvar a vidis ako jemne si hrizie peri a pozera na teba..mylujem to..je to len na tebe a na tom aby si dobre spoznal co ma rada.....ja sa urobim aj 3 krat za celu nas sexualnu hradku..netreba sa bat nakoniec to najdes v sebe a tvoje dievca bude od tolkich orgazmov as nariekat.....ver si.....

jakhob

lievanec: Nemôžem povedať, že by som svoju partnerku už urobil, i keď som sa veľmi snažil, ale pozisťoval som, čo sa jej páči. Preto si myslím, že najdôležitejšie je, že skúšaj tak, aby si to nerobil silou a ani rýchlo, ale pýtaj sa jej, čo sa jej páči, kde zintenzívniť, kde pridať či zoslabiť, proste musí spolu s tebou spolupracovať. Ak sa bude štítiť ona či ty, nikdy sa ti to nepodarí !! Musí byť dokonale uvoľnená a veriť ti. Dosiahneš to tým, že jej povieš, že je ti to neskutočne príjemné a že ťa vzrušuje to, keď vidíš, ako je jej dobre... to zaberá na uvoľnenie ! Snaž sa najskôr jedným prstom hladiť pysky a klitoris (zľahka), potom skús jedným prstom dnu a keď sa jej to bude páčiť (cítiš aj od vlhkosti), tak skús 2 prsty a ak si šikovný, pridaj navrch jazyk a krátkymi pohybmi stimuluj vrchnú časť pošvy. Druhú ruku používaj na prsia, ako píše "vychodniarka". Veľmi zapôsobí aj spôsob lízania zmrzliny: Partnerka leží, chytíš jej nohy a vystreš jej ich (ako keď sa robí na telesnej "svieca"). Rukami ich držíš a lížeš od análu až po klitoris dlhými dúškami, akoby si chlípal chutnučkú zmrzlinu... to vie rajcovať, ver mi!

Ale musí sa ti celá odovzdať a potom sa ti to podarí. Možno nie na prvý raz, možno ani na druhý. Ako som napísal, mne sa nepodarilo ešte, ale sme k tomu čoraz bližšie, lebo sa tomu čoraz viac oddáva!! Good LUCK !!

vychodniarka

jednoducho sa do toho pusti s chutou..ze bude na tebe vidiet, ze jej to chces fakt urobit, lebo nie je nic horsie, ako ked sa chalan do toho nuti, ked to na nom vidno..to sa potom baba vobec neuvolni a mysli na "hluposti" typu: co mu zle chutim ? alebo sa nudi pri tom ? ci uz sa mu nechce ?
cize s chutou do toho a sleduj jej reakcie a podla toho sa orientuj..chvilu kruz, ak ziadna reakcia, liz ju..proste skusaj a ona to da na sebe poznat co je fajnota :) a mas aj prsty, tak sup do nej..ona ma bradavky, tak pome do roboty druhou rukou :)
drzim palce, nezabudaj s chutou ;)