Napina ma, ked..

Príspevok v téme: Napina ma, ked..
klarita

ahojte urcite tu taka tema niekde bola ale nechce sa mi hladat tak zakladam tuto.:ide o to ze potrebujem radu od bab, problem je u mna v tom ze ked dam do ust penis tak okamzite ma napina..mna to strasne mrzi pretoze chcem priatelovi urobit/robit radost lenze neda sa vzdy musim prestat, chcem dostat nejake rady ak to maju tak aj ine baby co robia preto ak maju nieco podobne ,ze mi je takto z toho ma stve aj vsetko dokopy..lebo chcem to robit..

AdamKrt

No, jej by to mozno pomohlo, ze by malo co citila, ale bol by som zvedavy, co by to urobilo jej priatelovi, ako by on valil oci, keby mu ho potom lizala :)))))

fasoun

no skus sa pred fajcenim napapat extra chilli paprickami dovezene priamo z Mexika uvidis ze nebudes citit ani svoj dych... takze podla mna ta napinat nebude max ta bude stipat ritka ked pojdes na WC ...

jully

nech papaá ananás :) alebo mu povec nech sa vždy pred tým ako to idete robiť osprchuje.Nech je vám lepšie.Alebo choďte obaja kúpkať do vani a keď bude pekne navoňaný kúpeĽ bude ti chutiť.Odskúšané:),osvedčené xD

ludka98

Skus mu cmulat iba zalud ako lizatko :) alebo skus mu to robit iba jazykom a to tak, ze nim pobehujes po celej dlzke. Hlavne sa sustred na zalud. Ja to niekedy takto robim a priatel si nestazuje :)

cicka-micka

Tak po prvé penis by nemal niejak zapáchať, lebo z toho ťa môže napnúť a po druhé, ja som objavila taku taktiku s jazykom, že ma to vtedy nenapína a to tak, že vzadu si jazyk prilneš k podnebiu, ale uplne tam už pri krku, skus to urobit napr. aj teraz... Vtedy sa nedá dýchať ustami vlastne, ale iba nosom... Mne sa to celkom osvedčilo. Aj na mužoch ;)

marusaja

to napísnanie na zvracanie je normálne..to je zaciatocny hnus to sa kazdej hnusi, casom si zvyknes, vsetko je zvyk, len to rob, rob, rob a zvyknes si

AdamKrt

Mozes si skusit dat do ust nejaky aromaticky cukrik, ktory Ti bude chladit jazyk, ci ho trochu znecitlivie.

Alebo mozno by Ti pomohlo predtym vypit si cajik zo slezu maurskeho. Ten je velmi chutny a dobry na sliznice, kde zanechava taky jemny, prijemny sliz. Mohlo by to pomoct Tvojej sliznici a menej Ta natahovat.

Inak to chce len skusat, skusat - tym si na to zvyknes...