Navsteva u gynekologa s priatelom?

Marry37

babenky ste zlate, taktiez je to aj moj nazor ze je to mile a velka podpora. Aj ked je to lekar stale je to aj chlap a cudzy, cize je normal aspon si ja osobne myslim ze priatelom-muzom to nieje 2krat prijemne sa delit o svoje poklady s druhym, mna a mojho stve ze tomuto odboru sa venuje malo zien-lekarok, ved samozrejme studium si volime podstate v puberte a na co muzi myslia? A nech mi nikto nepovie ze ten lekar berie kazdu ako pacienta a rovnako,asi ho potesi ked po par starsich atd pride v uvodzovkach modelka. Ak som sa nekoho dotkla ospravedlnujem sa, je to moj nazor.

danuska123

je to taka podpora. ja som bola stale sama, ale raz robil gynekolog aj priatelovi vyter a predpisal mu normalne lieky , severanka nemusel ist vobec na urologiu, tak netvrd stale svoje, ked je to fakt,ze tam moj priatel bol:)predsa ak je nieco co by som stale opakovane dostavala pri kazdom milovani od partnera by bola hlupost, ho nepreliecit. ale dobre no, tvrd si svoje :)

AdamKrt

Preco by to malo byt divne ? Priatelku odprevadim kdekolvek, tak preco by som si mal robit problem, ze zrovna ku gynekologovi je to problem ? Ved lekar ako lekar...

Patrik@MU

Nech je chlap zlatý koľko chce, nech s partnerkou chodí kamkoľvek, ale ku ženskej to už je také... Hádam zvládne dievča krátku návštevu u gynekológa aj sama.