nemám lieky, objednaná som až na 21 august-testy- ako mám vydržať s alergiou?

Príspevok v téme: nemám lieky, objednaná som až na 21 august-testy- ako mám vydržať s alergiou?
n,..

ahojte no už to trvá vyše mesiaca ... stále mám nádchu kýcham nonstop,,, ta den aj 20 x ... asi som na niečo alergická každý den to nie je až také hrozné. Jeden deň da sa to vydržať no další vysmrkam toooho... a pokýcham neviem na čo som alergika lebo mám isť ešte len na vyšetrenie nikdy som nebola na nič alergicka... tak dakujem ako to mám prežiť kěd ani lieky nemám žiadne

Biba3574

Ahojte. Ja som už "chronická" alergička, cca už 17 rokov. Ja som osobne stavila na homeopatiká. Mám doma zo 4 knihy o homeopatii, preštudovala som si svoje symptómy, a podľa toho si zaobstarám homeopatiká. Na kýchanie a soplenie je dobrý RHINALERGY, ALIUM CEPA, návod je na príb. letáku. Homeopatiká sú bez vedľ. účinkov, neomamujú, môžu ich deti aj tehotné ženy. 15 min pred al. 15 min po jedle, dať rozpustiť pod jazyk. Mne osobne to zaberá. Užívala som aj fenistil, aj ten zirtec.

adela711

ak nemas teplotu a ine priznaky tak asi je to alergia na nieco.. a kolko ti to trva? lebo ja napr ked idem mat chripku kycham a dalsi den uz mam teplotu a tak..

n,..

a môžem sa spýtať že je to alergia?? nemôže to byť nejaká chrípka že? veď to je len nádcha a kýchanie.. hm no som zvedava

adela711

kludne si to kup, myslim ze to nema nijake vedlajsie ucinky. inak nam to obvodna radila aj ked sme sli na dovolenku ze si to mame zobrat, keby nas nahodou stipla nejaka osa alebo tak....aby sme sa vyhli alergickej reakcii... ak budes mat alergiu je dost mozne ze ti ho alergologicka predpise v takom mega baleni na kazdy den.. moja mama to berie denne..ale ma aj astmu..

n,..

no tej doktorke asi ťažko pretože keď som tam volala tak povedala že či mám odber krvi u svojej a či som bola u krčného a to osm nebola tak ma dala až tak neskoro.. a moja obvodná ma na nič takého neposielala povedala mi len že si tam mám zavolať.. a nech ma objedna a ona mi potom dá doporučenie... a je to aj tak na ťažko pretože ja som z iného mesta ako chcem isť alergologičke pretože u nás v meste je len jeden a to no každý na ňho nadava tak som sa rozhodla isť o mesto dalej to je tak cca 30 km dalej.. tak uvidim dakujem keď mi b ude hrozne pôjdem si kupiť ten zyrtec.

adela711

v lekarni si kup ZYRTEC... stoji to nejakych 5 eur je to len na tyzden (kazdy den 1tbl) ale urcite sa ti ulavi... ja mam podobne stavy cele ran smrkam vodu a kycham a alergologicka mi nezistila na testoch ziadnu alergiu... ale toto mi pomaha urcite skus a je to bez receptu!!

winki

hned zajtra chod k alergologovi, ked bude vidiet ako ti je tak ti urcite hned spravy tie testy alebo ti aspon nieco predpise urcite. ja by som necakala do 21.