sexualny zivot po porode

Príspevok v téme: sexualny zivot po porode
fridda

Prosim vas zaujimalo by ma, ze kolko mesiacov po porode ste uz normalne spolu sexualne fungovali s partnerom. Ja som tri mes. po porode a sex mi vobec nechyba, mali sme ho len raz a nebolo to buhvico... Dost ma to trapi, lebo manzela milujem a nechcela by som takto premrhat krasne roky. Chcem si proste uzivat krasne chvile, no nejde to..

janekMY33

sex pre zenu musi byt aj psychicky takze musis si to zrovnat v hlave a potom sa to mozno zlepsi.A vies ako sa to hovory zena po porode byva naruzivejsia

imunitka

Ahoj, za tvoju nechut k sexu moze hormon prolaktin. Je to prirodzene. Ako dlho uz kojis? po troch mesiacoch by sa to malo vratit do normalu.

jančaaa

Po 6nedelí som sa tiež obávala, ako to bude, ale manžel ma toľko hladil až som z toho bola úplne mimo a samotné vniknutie bolo už tou poslednou čerešničkou.
Trošku mi je trápne, keď mi z pŕs, keď som vzrušená, strieka mlieko. Muž mlieko normálne nepije, ale toto môže byť :)
Ale to hladenie, nie hneď sexuálne zamerané, skôr také napodobňovanie hladkania, muckania, ovoniavania ako s malým bábätkom. Žena po pôrode veľa nehy dáva a veľa, veľa nehy potrebuje.
Ja kojím, ani neviem spočítať koľkokrát, spať 2 hodiny vkuse, to už považujem za super noc. Milovanie pripadá do úvahy zvečera, keď spí najdlhšie.
fridda, nehneváš sa nejak podvedome na manžela, že ti málo pomáha ?

aknitka

tak a vieš kde je pes zakopaný :-)).
nemáš sa prečo tak cítiť. proste teraz úloha matky prerástla úlohu ženy. myslím, že zďaleka nie si sama. aj u nás to tak bolo. a chápavý manžel s tým určite nebude mať problém. chce to len čas.

fridda

aknitka, presne tak, plnohodnotne kojim cez den kazde dve hodiny a v noci dva krat. Fakt to moze byt tym? To ma ani nenapadlo :-( To ale bude trvat dlhsie,lebo chcem kojit aspon do jedneho roka dietatka.
Adam.. s dietatkom to nebude, som sice unavena jak kon. V noci spi s nami v izbe vo svojej postielke, nevadilo by mi sa pri nom milovat, ved on spinka :-)
Vazne sa uz citim ako nejaka frigidna :( A lutujem manzela, je taky trpezlivy..

aknitka

a kojíš? príčina môže byť práve v tom. býva to veľmi často lebo počas kojenia sa produkujú hormóny, ktoré potláčajú chuť na sex.

AdamKrt

Nebude to skor teraz tou zodpovednostou o dieta a tym je aj ina atmosfera ? Keby mal dietatko moznost niekto postrazit /mama, sestra atd/ - skuste si urobit niekde romanticky vikend, iba dvaja, spolu, bez dietatka...