90 dnovka od 27.7.

toccara

Caute baby, ach jednoocko, ja mam kopu prace, som strasne vytazena, ale najdem si na vas vzdy cas:)o 3kg?akoze od pociatocnej vahy 3kg?hah ja som s vahou asi tak ze na hociktore som sa postavila vsetky mi ukazovali inu vahu:) rano na internom som mala 67 o hodku nato u obvodneho som mala 65, poobede u kamosky 63....sama neviem kolko mam:) ale vaha ma az tak netrapi, ak by som uz videla na sebe vysledok by som bola spokojna:) zatial od zaciatku co drzim dietu, sa zmestim do par nohavic do ktorych som sa nezmestila, a to je uz vyhra, mam prehresky, ale zatial sa drzim, snazim sa pri diete aj cvicit, no nie kazdy den vladzem po robote:(

jednoočko

baby co ste uz vsetky schudli ze sem enchodite?? :(
ja som strasne smutna zo seba, arli som mi 10 dni a teraz na 11 som uplne pokaslala, poobede na veceru som mala dva rozky s lososovou pomazankou, a potom asi dva pasiky stuentskej peacte,a som myslela ze vaha nestupne vysoko ale soms a vecer vazila a znovu 70, a ja viem ze vecer je vaha vyssia, ale az o 3 kg??? :(:( zajtra mam ovocie, musim sa viac strazit :(

jednoočko

ja by som ti aj poslala ale ja ju tiez nemam doma, hlavne co je vediet, je to ze co mozes v jednotlive dni papat. tzn. prvy den je bielkovinovy, vtedy mozes kuracie maso, ale na prirodno, syry, vajicka, tuniak vo vlastnej stave, jogurty, ale nesmies ich miesat, takze ked si das na obed tuniaka, vecer nemozes jogurt, a naopak, na obed je dovoleny jeden krajec celozrneho chleba,a mozes jest neobmadzane mnozstvo zeleninoveho salatu na veceru papas to iste co na obed ale v polovicnej porcii, a medzi jednotl. jedlami drzi odstup 4 hodiny

druhy den su skroby. vtedy mozes strukoviny, sosovica, hrasok, kukurica, zemiaky na rozne sposoby,kapusta, alebo zeleninove polievky. tiez mozes na obed jeden krajec chleba, a na veceru to iste co na obed ale v polovicnej porcii. dodrziavas 4 hodiny medzi jednotl. jedlami

treti den uhlohydraty, vtedy mozes rozne cestoviny, alebo pizzu, ale pozor! ziaden syr, ani hotove omacky, lebo tie vacsinou obsahuju aj veci ktore do UH nepatria, takze cestoviny si mozes dat napriklad s cerstvymi paradajkami, a olivy na to....ja si zvyknem robit omacku z pomodoro pretlaku, do toho nakrajany cerstvy ananas, trosku sampinony, cibulka cerstve paradajky, a dokorenit. taktiez na pizzu mozes iba paradajky, tie huby, ziadna sunka salama nic. a na veceru papas zakusok a jednu kocku cokolady na varenie, a ked nemas chut na sladke, tak to iste aj na veceru co si kala na obed ale v polovicnej porcii.

stvrty den je ovocie- mozes jest ovocie od vymyslu sveta, ale nie z kozervy!! to je kaloricka bomba, taktiez rozne oriecky, semiacka, a ak ti nechuti ovocie tak zelenina :) mozes si ich aj tepelne upravit, no mne to tak nechuti, a v tento den mas spapat 5 porcii--- ranajky, desiata, obed olovrant, vecera. samozrejme ak ti nechuti tolko vela tak nemusis :) ja napriklad pijem cerstve stavy napr z mrkvy, paradajok, ale ja to pocitam ako jedlo, nie ako pitie :)

no a vela vela pit cez den, najlepsie cista voda, a nesladene caje...mne ked lezie cista voda krkom, tak si spravim citronadu- voda s citronom, ale nesmies davat ziaden cukor! :)
a tito 4 dni striedas, a na 39ty den, je den vodovy, kedy len pijes vodu, a nesladene caje a tak :)

15gulocks15

Ahojte mohli by ste mi poslad 90 dnovu rozlisovaciu dietu?

Dakujem vopred a este mam otazku

v prvy den co si mam dat na obed ?
a ako sa var privarok ???

jednoočko

ahojte kocky, no ja som uplne stastna, mam dnes 9ty den, a 67 kg (na zaciatku som mala 70) fuuu, strasne sa tesim :) akurat riesim dielmu, ze co si dam na veceru, totizto na obed bduem mat tekvicovy privarok, lenze nie je ho az tak vela a na veceru sa nezvysi, a je v nom mlieko, takze mozno jogurt?? alebo zeleninovy salat so syrmi?? neviem neviem, dajte nejaky typ :)

toccara drzim ti palce, aby si to zvladla, ono sa to da, ja som strasne netrpezlivy clovek, a rada papam a najma sladke a tak, a vobec nemam pevnu volu, a ide to... :) podla mna, ked aj spravis nejaky prehresok cez den, tak si nehovor ze od zajtra , od zajtra, to je t najhorsie pri diete, ale normalne dalej pokracuj, ako keby si ten rpehresok nemala, pojde to tak lahsie :)

toccara

ahojte dievcata, ach po dlhom case sa zase hlasim, no uz s tym ze posledne 2 dni zlyhavam:( mala som strasne dni v praci, kazdy ma vytacal, tak ani vam nehovorim ake prehresky som mala, ale neodradza ma to pokracujem dalej....zajtra...dnes mam sice vitaminovy den, no ale uz som nejedla tak ako som mala, ale od zajtra to uz napravim:)))

majka__

MOJ NAZOR: suhlasim s tebou, ze jedina moznost ako nenabrat zhodene kg naspat je jest pravidelne, vyvazene a cvicit. ale je to niekedy dost tazke, najma ked ako deti vacsinou jeme vsetko, co nam rodicia daju na tanier a je jedno, ci je sladke, vyprazane alebo nieco ine. poznam to zo svojho prikladu. mozno do 15-16. rokov som si moc nemohla vyberat, lebo co mamka uvarila, to som proste jedla. a k tomu sladkosti (chvalabohu uz ich jem pomenej, lebo mam aj citlive zuby na sladke uz). takze kg sa zacali lepit a ostali mi. a teraz, nech sa snazim ako sa snazim, tak kg idu proste tazko dole a tiez sa tazko meni niekolko rocny zabehany stravovaci system. ale ked si spomeniem, co vsetko som jedla este pred 2 rokmi, tak sa nespoznavam a dnes by som to asi tazko zjedla... (myslim kvanta potravy). tato dieta mi vsak pomohla v jednej veci urcite: jem vtedy, ked som hladna a nie vtedy, ked oci vidia jedlo. takze uz by som len chcela sa nakopnut na cvicenie (hoc iba plavanie, aby som mala pohyb) a myslim, ze kg pojdu pekne dole aj bez diety. ja napr. neuznavam diety typu: 13-dnova mliecna dieta alebo tukozrutska dieta a ine. je to jednoducho hladovka a tam fakt clovek moze dvojnasobok pribrat. ja dufam, ze na ten sport pekne nabehnem a fakt kg pojdu dole. nielen pre peknu postavu, ale najma pre zdravie a dobry pocit.

jednoočko

no ahojte baby, ako vam to ide? ja som vcera mala UH den, ale trochu som ho pokaslala...bola som totizto na zapise a cely dens om nic zabila cize aj moj jedalnicek bol rozhadzany..na ranajky som mala dve paradajky, nemali sme uz ovocie, na zapise okolo pol druhej jednu delisu, a po zapise okolo pol 4 polku pizze, ale taku fajnu mastnu se vsim vsudy....no ale dnes som bola predsa len o pol kilo lahsia...take teraz mam 8den, a od zaciatku som schudla 2,5 Kg, co je dobre :) tesim sa strasne :) a vy ako pokracujete??? :)

moj nazor

Ahojte baby,

nechcem vám do toho veľmi hovoriť, sledujem vašu tému v podstate už od jej vzniku.. i keď úprimne nie som veľký zástanca diét - v podstate ich vôbec neuznávam:) Ale páči sa mi spôsob, akým sa motivujete a povzbudzujete, takže občas sem nakuknem.

Ariellka,

vidím, že riešiš dilemu.. či držať diétu alebo sa začať normálne zdravo stravovať.. Ak by som ti mala povedať svoj názor, určite by som sa priklonila k možnosti pravidelnej vyváženej stravy (pri chudnutí založenej viac na zelenine a ovocí a k tomu začať pravidelne cvičiť. Dôvod? Je síce pekné, že diétou (či už touto alebo inou) schudnete, niektoré pomerne rýchlo, ale ruku na srdce - po skončení diéty, keď začnete normálne prijímať potravu vám ta váha pôjde hore.. možno nie všetkým, ale prevažnej väčšine áno, keďže telo nabehne na iný spôsob stravovania, na ktorý nebol zvyknutý.

Nie som odborník ani na diéty, ani na zdravú výživu.. ale taktiež som na ceste k zmenšeniu svojho tela (akurát som v tretine svojej cesty) :) ..a diétu by som určite nedržala min. z dvoch dôvodov: prvý je vyššie spomenutý, druhý je ten, že neznášam, keď mi má niekto diktovať čo mám a čo nemám kedy jesť :)

Ale je to samozrejme každého vec.. pokiaľ ste si zvolili túto formu, formu diéty, tak vám aspoň zaželám veľa úspechov, pevnej vôle a aby sa vám stratené kilogramy nevrátili späť.

Pekný deň!