žeby žlčník?

Príspevok v téme: žeby žlčník?
bojovnica89

Dobrý deň.
Mám už asi 3-4 mesiace problém s trávením. Resp. s bolesťou na pravej strane, viac menej k rebru. Bolí ma to aj na dotyk (keď ma prehmatá lekár). Robili mi vyšetrenie "hadičkou do žalúdka", nič nezistili, iba že mám veľa kyseliny, to isté mi povedali aj na sonografickom vyšetrení. Záha ma však nepáli. Tá bolesť na pravej strane od žalúdka je kŕčovitá, prepadne ma hocikedy, hlavne ráno keď som hladná... ale aj v priebehu dňa, nezávisle od jedla. Trvá od pár sekúnd to asi 3-5 minút. Dá sa to vydržať, no je to nepríjemné.

Môj lekár si myslí, že mám "lenivý žlčník". máte niekto s tým skúsenosti,alebo by ste mi vedeli poradiť, aké ešte iné vyšetrnie by som mala absolvovať?

Ster zo žalúdka a krvné testy boli ok...

vopred ďakujem...

bojovnica89

mňa záha nepáli, ja mám len tie kŕče, a bolí ma to zhruba tam kde je žlčník, aj po stlačení ma to tam bolí.

kyseliny mám veľa, pretože to bolo vidno aj na USG (lekárka sa so mnou hádala, že som určite pila, nechcela veriť, že jej mám tak veľa), a aj gastroenterologickom vyšetrení mi povedali, že mám v žalúdku mnoho kyseliny. ale nepáli ma záha a nebolí ma žalúdok. bolí ma v oblasti žlčníka...

RNG

samozrejme tym nehovorim, je to je jediny dovod na bolesti zaludka. Moze ti byt nervozita, viralny zapal, mnohe ine mikroby, a nemusi to byt vobec zaludok, ale len z jeho okolia.Moze to byt aj zlcovy kamen, nie vsetky su viditelne dobre.Kamen moze byt v zlcniku aj v zlcovode.
Pankreas boli tiez, ked je zapaleny a bolest moze vyzarovat aj inde, takze presne miesto odkial to pochadza je casto klamlive.

RNG

Aj mne lekari hovorili, ze mam vela kyselin a vyse 20 rokov som bral veci proti kyselinam. Az teraz som na to prisiel, ze pala je vlastne z nedostatku kyselin a odkedy beriem Betain HCl(tj kyseliny) nemam ziadne paly....

bojovnica89

RNG: myslím, že sme sa nepochopili... kyseliny mám viac ako dosť... aj som to spomínala. Na sonografickom vyšetrení mi nechcela lekárka veriť, že som pred tým nepila.
Potvrdilo to aj gastroenterologické vyšetrenie, že mám veľa kyseliny.

A nemám kŕče v žalúdku, takže to nebude z nervozity, je podozrenie na "lenivý" žlčník, a tiež ma to nebolí pri žalúdku ale hodne dalej na pravú stranu...

ale ďakujem za snahu...

bola by som rada, keby sa niekto ozval, kto má problémy so žlčníkom, a troška mi popísal svojej ťažkosti, nech viem, že je to ono...

RNG

Na ukludnenie zaludka je dobre brat aloe vera, dumbier a najma DGL.
Krce su obvykle zo "zaludocnej nervozity", ako to nepresne nazyvaju ludia. Ak je to po jedle, je to z NEDOSTATKU kyselin.